Carl Démans ärliga ord om uppväxten

Nu delar Carl Deman med sig av sina erfarenheter som skilsmässobarn.
Carl Déman berättar om svårigheterna med att växa upp med skilda föräldrar.

Att gå igenom en skilsmässa som barn kan vara en jobbig upplevelse.

Nu delar Carl Déman från humorgruppen JLC med sig av sina erfarenheter som skilsmässobarn i ett ärligt avsnitt av podcasten ”Naket och nära”.

– Det var jävligt jobbigt varje gång vi skulle åka, berättar han.

När Benjamin Ingrosso var först ut att sommarprata i år ägnade han en stor del av sitt program till att prata om den turbulenta uppväxten och svårigheterna med att ha skilda föräldrar. Nu öppnar även humorgruppen JLC:s Carl Déman upp sig om sina erfarenheter på ämnet.

I senaste avsnittet av gruppens nya podcast ”Naket och nära” pratar killarna om sina uppväxter, och Carl Déman berättar öppet och ärligt för kollegerna Lucas Simonsson och Jonas Fagerström om hur det var att växa upp som skilsmässobarn. 

Humorgruppen ”JLC” gör sin nya podcast ”Naket och nära” exklusivt för betalande lyssnare.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

En av de tuffare upplevelserna var att se sina föräldrar träffa nya partners, säger han i avsnittet.

– Innan min mamma träffade gubben hon är tillsammans med nu så var jag riktigt jävlig hemma om hon träffade någon karl. Jag kastade bestick på en. Jag satt och åt och kastade någon jävla gaffel eller sked på honom, berättar han om sin reaktion.

En annan utmaning under uppväxten var att behöva flytta mellan två olika hem, säger Carl Déman. Särskilt när den ena föräldern bodde ensam.

– Varje gång jag skulle åka från mamma till pappa eller tvärtom, då blev man ledsen och tänkte att de var själva. Man tyckte synd om dem. Det var jävligt jobbigt varje gång vi skulle åka. 

Veronica Maggios ärliga ord om kärlekslivet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.