Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Carina Bergs misstag på intima resan med maken

Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: OLA AXMAN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
1 / 7

Carina Berg och nyblivna maken Erik Berg är på smekmånad i Kroatien.

På Instagram delar tv-profilen med sig av den romantiska semestern med fotbollsspelaren – även om en miss i bokningen får Carina Bergs följare att skratta.

”1. Två honeymooners är glada trots... 2. Att de kanske hyrt en lite liten bil!”, skriver Carina Berg till bilden på Instagram.

Carina Berg, 41, och kärleken Erik Johansson, 30, – som nu har bytt efternamn till hustruns Berg – gifte sig i december. Paret sa ja till varandra under en intim ceremoni i Vemdalens kyrka, inför vänner och familj.

– Jag tror jag grät två tredjedelar av vigseln. Jag var som en psykiskt sjuk person. Jag blev så himla tagen, har Carina Berg berättat om vigseln.

Nu har paret åkt i väg på sin smekmånad, och valt att semestra på den kroatiska ön Hvar.

På Instagram visar Carina Berg upp sin romantiska kärlekssemester med maken med flera bilder.

Först en bild på det glada nygifta paret klädd i matchande vita skjortor vid ett restaurangbord. På den andra bilden syns Erik Berg stå vid en liten mintgrön bil – och Carina Berg kommenterar humoristiskt storleksskillnaden.

”1. Två honeymooners är glada trots... 2. Att de kanske hyrt en lite liten bil!”, skriver Carina Berg på Instagram till bilderna.

https://www.instagram.com/p/ByS433sC6FK/

I kommentarsfältet får hon sina många följare att skratta, och flera kändisar önskar dem en härlig smekmånad i Kroatien.

”Åh vad gos” och ”Mys” kommenterar vännen Carolina Gynning i två olika kommentarer. 

Programledaren Sofia Wistam blir nostalgisk av bilden på den lilla bilen: ”Åh! Min första bil. I samma färg tom!”, skriver hon.

Bilderna har gillats närmare 13 000 gånger på tolv timmar.

Carina Bergs plan – ska sluta flyga

Carina Berg har tidigare berättat att hon efter smekmånaden kommer göra en livsstilsförändring – och sluta flyga. I podcasten ”Berg och Gynning hittar sig själva”, som hon har tillsammans med Carolina Gynning, konstaterade tv-profilen att hon efter sina två planerade resor ska sluta flyga.

– Ljuset har gått upp för mig. Grejer som jag tyckt varit helt normalt känner jag nu är helt sjukt att jag hållit på med. Det är helt sjukt att jag inte sett hur knäppt det varit. Flygning är faktiskt en av dessa grejer. Dels så skäms jag över hur mycket jag har flugit, vi har ju gjort massa tv-produktioner där man flugit tolv pers till Hawaii. Det räcker nu. Jag har dock två flygresor inbokade. Den ena är min ”honeymoon” och sedan ska jag hälsa på min kompis i Spanien. Sedan tänker jag inte flyga mer. Det är min plan, sa Carina Berg i podcasten.

Expressen har sökt Carina Berg, som avstår att kommentera.