Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs miljonsuccé efter bakslagen i sändning

"Bergs drömkåk" sänds tisdagar 21:00 på Kanal 5 och Dplay.
Carina Berg är gravid. Foto: OLLE SPORRONG
Erik och Carina Berg renoverar sitt drömhus i ”Bergs drömkåk”. Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES
Erik och Carina Berg väntar barn tillsammans.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Carina Berg ska snart bli mamma och hon är högaktuell med ”Bergs drömkåk” tillsammans med maken Erik Berg. 

Renoveringen av drömhuset har stött på flera problem. 

Desto bättre går det med ekonomin – Carina Bergs företag går med miljonvinst, enligt nyhetsbyrån Siren. 

Carina Berg, 42 är en av Sveriges mest kända programledare och hon har hart flertalet program som bland annat ”Bergs bärbara talkshow” och hon har åkt världen över med parhästen Christine Meltzer, 44, i bland annat ”Berg & Meltzer i Amerika”. 

Och det går bra för Carina Berg. Hennes bolag Berg AB går med miljonvinst, enligt nyhetsbyrån Siren. 

Enligt den senaste årsredovisningen gick företaget med 1 507 555 kronor i vinst. Det är en liten ökning från föregående år – på 4 899 kronor. 

Just nu är Carina Berg höggravid med maken Erik Berg, 30, och de är också aktuella i serien ”Bergs drömkåk” där de renoverar sitt drömhus i Stockholms skärgård – men saker har inte riktigt gått på räls hela tiden och problemen har hopat sig. 

https://www.instagram.com/p/B5DL-vLB121/?utm_source=ig_web_copy_link

Bakslagen med drömhuset

När husets 46 fönster alla ska monteras ner och renoveras inser paret att de tagit sig vatten över huvudet när de tänkt att de ska kunna göra det själv.

– Det här faller ju på sin egen orimlighet. De är i för dåligt skick för att vi ska kunna ta dem i vårt tempo, säger Carina Berg i programmet.

I stället tvingas de anställa ett företag som hämtar fönstren och gör det åt dem – något som kostar mycket mer än de kunnat räkna med, och paret börjar få ont om pengar.

– Vi har fattat hela tiden så klart att det är en omfattande renovering, men att det skulle dra i väg så här mycket hade vi nog inte räknat med. Nu börjar det sina i kassakistan, och 25 procent av huset är klart, säger Carina Berg.

Paret köpte huset, som är 123 kvadratmeter stort och har en tomt på 5000 kvadratmeter, för 6,2 miljoner kronor i maj. Utöver det har de fått lägga stora summor på renoveringen. 

”Bergs drömkåk” sänds tisdagar 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Expressen har sökt Carina Berg. 

Parneviks fixade ihop Carina Berg och Erik Berg

Mia Parnevik:

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.