Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs kärlekssemester yngre pojkvännen

Carina Berg firar unga kärleken.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carina Berg.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Erik Johansson.Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS

Carina Berg firar pojkvännen och fotbollsspelaren Erik Johanssons 28-årsdag - med en lyxig semester.

På Instagram visar hon upp det mysiga kärleksfirandet.

"Födelsedagsfrukost med så hög densitet att den kräver tvåarmsfattning. Men han behöver ju bara dela den mitt itu så det är lugnt!" skriver Carina Berg till en bild på Instagram.

Carina Berg, 40, och fotbollspojkvännen Erik Johansson, 28, är på härlig kärlekssemester tillsammans. På Instagram visar Carina Berg upp hur den yngre pojkvännen firar sin 28:e födelsedag med att äta tårta.

Paret har rest till en resort i Kenya, där även Felix Herngren är på semester, och Kanal 5-programledaren visar upp sitt mysiga födelsedagsfirande på sociala medier.

Till en bild där Johansson skär tårta skriver Berg:

"Födelsedagsfrukost med så hög densitet att den kräver tvåarmsfattning. Men han behöver ju bara dela den mitt i tu så det är lugnt!" och avslutar med ett hjärta.

 

https://www.instagram.com/p/BdUkWbtnO0m/?taken-by=carinalillyberg

På bara en timme hade bilden gillats flera tusen gånger, och Erik Johansson grattas bland kommentarerna. Samtidigt hyllas paret för sin kärlek.

"Tycker det är så gulligt att ni är tillsammans. Vi MFF:are har också stora känslor för honom" skriver en person, som syftar till att Johansson spelat i fotbollslaget Malmö FF.

 

LÄS MER: Carina Berg och fotbolls- stjärnan visar sin kärlek

 

Carina Berg visar kärleken till Erik Johansson

 

LÄS MER: Carina Bergs romans – med fotbollsstjärnan

 

Det var i november som paret började visa sin kärlek öppet tillsammans, då Erik Johansson publicerade bilder på paret på sin Instagram, bland annat där Carina Berg pussar honom på kinden.

Paret hyllades då av sina vänner.

"Gullisar", skrev Annika Lantz till paret.

"Sötisar", tyckte Mia Parnevik om bilden. 

https://www.instagram.com/p/Bbo_LItDCzo/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.