Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bergs bilder från nya hemmet: ”Börjar gråta”

Gynnings och Bergs gravidavslöjande – berättar könet
Erik och Carina Berg renoverar just nu den drömlägenhet som de köpte i höstas.
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Carina Berg medan hon var gravid med sonen Otto. Nu är hon gravid med sitt tredje barn. Det andra tillsammans med Erik Berg.
Foto: Olle Sporrong

Carina och Erik Berg spontanköpte en ny lägenhet i höstas 

Trots deras löfte att inte köpa ett renoveringsobjekt, så renoveras just nu bostaden inför inflyttning – och Carina Berg tycks minst sagt vara ivrig på att få flytta in.

”Det blir så fint så jag nästan börjar gråta”, skriver hon i ett inlägg på Instagram där följarna får se en liten del av lägenheten.

Det var i oktober förra året när familjen Berg, enligt Carina Bergs egen utsago i podden ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” var ute på promenad som de spontant valde att gå och titta på en lägenhet i Stockholm.

Efter att tidigare förlorat flera budgivningar lyckades paret nu lägga det vinnande budet.

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig, berättade Carina Berg i podcasten efter husköpet i oktober.

I det nya hemmet kommer nu sonen Otto få ett eget rum.  Och när makarna dessutom väntar tillökning i vår med sitt andra gemensamma barn, finns ytterligare skäl till en större bostad.

Efter att tidigare ha renoverat ett helt hus i skärgården i ”Bergs drömkåk” hade paret lovat varandra att inte göra om det.

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa. Och sen när vi klev in där så var det som när vi klev in i ”drömkåken”, alltså vårt hus på landet, vi vill bo här, har Berg sagt i podcasten.

Carina Berg: ”Börjar nästan gråta” 

Renoveringen tycks dock gå framåt och nu delar både Carina och Erik Berg med av på Instagram.

På Carina Bergs bild syns två rum med fiskbensparkett på golven och högt i tak. 

”Det blir så fint så jag nästa börjar gråta. Är iofs gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå... FIIIINT!”, skriver hon.

Erik Berg är mer fåordig i posten från förra veckan där han visar upp renoveringskaoset tillsammans med några emojis, bland annat en hammare.


https://www.instagram.com/p/CLd2wXCBVq7/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CLUTGhXFOu4/?utm_source=ig_web_copy_link

Carina Bergs oro under graviditeten: ”Nål i magen”

Carina Bergs oro under graviditeten: "Nål i magen"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.