Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carina Bergs kyss med Erik – på galan med exet Luuk

Foto: SÖREN ANDERSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Carina Berg och kärleken Erik Johansson visade upp sin kärlek på Kristallengalan, han kysste henne ömt på kinden när de gick på röda mattan.

Samtidigt anlände Kristian Luuk till galan tillsammans med en vän – han berättade nyligen om den svåra tiden efter skilsmässan från Berg. 

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han i P4:s ”Karlavagnen”.

Kanal 5-profilen Carina Berg, 40, kom till tv-branschens årliga prisgala Kristallen med den elva år yngre fästmannen Erik Johansson, 29.

Paret poserade tillsammans på röda mattan och höll sig tätt intill varandra. Erik Johansson lutade sig mot sin fästmö och gav henne en öm kyss på kinden.

I somras valde Erik Johansson att flytta till Stockholm från Köpenhamn, och skriva kontrakt med Djurgårdens IF för fyra säsonger. Johansson bröt därmed sitt långtidsavtal med FC Köpenhamn, där han var danska ligans bäst betalda spelare. 

Paret har nu flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm, har Erik Johansson berättat.

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här. Det är fantastiskt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja ett liv här i Stockholm, har Erik Johansson sagt.

Carina Berg och Erik Johanssons relation blev offentlig hösten 2017. I våras förlovade de sig och planerar just nu sitt bröllop.


LÄS MER: Carina Berg gifter sig med Erik 


Luuk öppnade sig om svåra tiden efter skilsmässan

Samtidigt anlände Kristian Luuk, 52, till galan i sällskap med en vän. Också han poserade inför fotograferna på röda mattan.

Kristian Luuk berättade nyligen i P4:s ”Karlavagnen” att han inte har kommit över skilsmässan från Carina Berg. 

I programmet talade han om hur tiden efter en separation är svår.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen.

Kristian Luuk och Carina Berg var gifta 2008-2016 och har en son tillsammans. 


LÄS MER: Kristian Luuks nya karriär – efter jobbiga separationen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.