Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs kropps- problem: ”Exploderat”

Visste du det här om Carina Berg?
Carina Berg stöttas av maken Erik Berg då hon drabbats av smärtsam mjölkstockning i och med att sonen Otto fötts.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Carina Berg och Erik Berg blev nyligen föräldrar.Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Strax före det nya året födde Carina Berg sin och maken Erik Bergs första barn, sonen Otto Berg.

Men det är inte helt enkelt att vara nybliven mamma – tv-programledaren har drabbats av smärtsam mjölkstockning, och stöttas av sin familj i smärtan.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skriver Carina Berg på Instagram.

Den 28 december blev makarna Carina och Erik Berg föräldrar till sitt första gemensamma barn, en liten son vid namn Otto Berg.

Kanal 5-programledaren valde att berätta om familjelyckan två dagar efter förlossningen, när de firade Djurgården-spelaren Erik Bergs födelsedag, som överskuggades en del av den nya familjemedlemmen.

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina Berg till bilden.

Tv-profilen håller sina följare uppdaterade från sin lyckliga bebisbubbla, och har delat med sig av flera gulliga bilder på sonen.

Carina Bergs problem – i bebislyckan

Men allt är inte helt enkelt bara för att man är nybliven mamma. Mitt i bebislyckan har Carina Berg drabbats av mjölkstockning, ett jobbigt problem som kan drabba en när man ammar, och som ofta leder till smärta och feber. Men programledaren finner samtidigt tröst hos sin familj.

”Glömmer bort alla små bekymmer (tex att mitt ena bröst känns som att det exploderat och ser ut som Rudolfs jäkla mule i förstoringsglas, aka mjölkstockning) när jag tittar på detta minigäng!”, skriver hon till en bild där sonen Otto ligger på pappa Erik Bergs bröst och vilar.

https://www.instagram.com/p/B7NRhgEBXmr/

Expressen har sökt Carina Berg, som avböjer att kommentera.

Carina Bergs tårar – efter dödsbeslutet med maken:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.