Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs kamp med maken under graviditeten

Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: OLA AXMAN / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Carina Berg gick nyligen ut med att hon väntar barn – och för ett tag sedan så köpte hon även ett skärgårdshus tillsammans med maken Erik Berg.

Kanal 5-profilen inser dock att projektet var svårare än vad hon hade beräknat.

– Jag börjar bli så trött på den här renoveringen. Ena sekunden så älskar jag det här, och andra sekunden så vill jag sälja det, säger hon i podden ”Gynning och Berg hittar sig själva”. 

Kanal 5-programledaren Carina Berg, 41, och fotbollsspelaren Erik Berg, 30, har tagit nästa steg i sin relation. 

Paret valde nyligen att köpa ett gammalt sommarhus i skärgården, men det är ingen vanlig liten sommarstuga som har köpt – huset är nämligen i extremt renoveringsbehov.

– Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, berättade Carina Berg i ett tidigare avsnitt av podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

Kompisen fick en smärre chock

Carina Berg hävdar att man ska vara klara med renoveringen om drygt två månader, men vännen Carolina Gynning tror inte att man kommer lyckas med det.

– När jag kom hit så fick jag en smärre chock faktiskt. Du har ju sagt att: ”Det är lite att göra”. Men när jag kom hit så tänkte jag: ”Helvete, vad det är att göra”, säger Carolina Gynning i deras podcast.

”Vem har lurat dig?”

Utsikten uppges vara något utöver det vanliga – men i nuläget finns varken väggar, tak eller fönster. Det har gjort Carolina Gynning osäker på om paret kommer lyckas med sin målsättning.

– Och du säger att det ska vara klart inom två månader. Vem har lurat dig?

Carina Berg menar att projektet har varit mycket jobbigare än beräknat:

– Jag börjar bli så trött på den här renoveringen. Ena sekunden så älskar jag det här, och andra sekunden så vill jag sälja det, säger hon.

Glädjenyheten: Paret väntar barn

För drygt en vecka sedan gick även paret Berg ut med att man väntar barn. 

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg i ett inlägg på Instagram.

Paret har länge kämpat för att få barn och tvingats genomgå flera missfall.

– Det var ingen räkmacka, det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke, berättade hon nyligen i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.