Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs intima bild med maken – orden innan födseln

Carina Berg är höggravid med sitt och maken Erik Bergs första barn, något som paret har förevigat med fina bilder.Foto: OLLE SPORRONG
På sin Instagram visar Kanal 5-profilen nu upp en hyllning till sin familj, med en avklädd bild på dem tre tillsammans.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carina Berg är höggravid med sitt och maken Erik Bergs första barn, något som paret har förevigat med fina bilder.

På sin Instagram visar Kanal 5-profilen nu upp en hyllning till sin familj, med en avklädd bild på dem tre tillsammans.

”Vi tre”, skriver Carina Berg på Instagram, med ett hjärta efter.

Carina och Erik Berg syns varje tisdag i Kanal 5-programmet ”Bergs drömkåk”, där de renoverar ett stort sekelskifteshus i skärgården. I programmet berättar Carina Berg att hon fått veta att hon är gravid, och därför inte kan vara med och hjälpa till på det sätt som hon hade velat.

Men i verkligheten är Carina Berg bra mycket mer gravid än vad som syns i programmet, som spelades in under sommaren. Den höggravida profilen visar glatt upp sin bebismage på Instagram med jämna mellanrum, och har tidigare liknat sig själv vid en gråsäl.

Hyllas av kändisarna

På fredagsförmiddagen valde Carina Berg att publicera en fin hyllning till sin make och den ofödda bebisen. På bilden står paret och skrattar klädda i badkläder i ett badhus, fotograferade av fotografen Magnus Ragnvid.

”Vi tre. ❤️ Spontant förevigade på badhus”, skriver Carina Berg till bilden, som hade gillats närmare tio tusen gånger på bara en halvtimme.

Bland kommentarerna så hyllas paret av profiler som Daniel Breitholtz och Jenny Strömstedt.

https://www.instagram.com/p/B5cSG7OhuPz/

Carina Bergs gravidskämt: ”Många frågor”

Carina Berg använder gärna – som många andra – sin gravidmage som ett litet extrabord nu under slutskedet av graviditeten, något hon glatt visar upp med roliga bilder på Instagram. På en bild balanserar hon choklad på magen, med en annan bjuder på ostbågar.

”Får många frågor om sängbord. Brukar alltid så rekommendera en rejäl avlastningskagge för att på så sätt minimera vägen mellan båge-mun. Varsågoda!”, skriver profilen skämtsamt till bilden.

Expressen har sökt Carina Berg som avböjer att kommentera.

Carina Bergs tårar – efter dödsbeslutet med maken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.