Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergs exotiska val – på smekmånaden

Carina Berg och maken Erik Berg.
Foto: OLLE SPORRONG
Carina Berg och maken Erik Berg.
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Carina Berg och maken Erik Berg på smekmånad.
Foto: Privat.

Carina Berg och maken Erik Berg åkte på smekmånad till Kroatien.

Nu berättar programledaren om oväntade detaljer från kärlekssemestern som att välja att äta fårhjärna – men undrar samtidigt om hon behöver mer spänning i sitt liv.

– Oerhört mycket smek, naturligtvis, säger Carina Berg om smekmånaden i sin podcast ”Gynning & Berg - hittar sig själva”.

Programledaren Carina Berg, 41, och maken Erik Berg, 30, har nyss kommit hem från en veckas smekmånad i Kroatien.

I det senaste avsnittet av ”Gynning & Berg - hittar sig själva” delar programledaren med sig av detaljer från kärleksresan till ön Hvar i Adriatiska havet.

– Det var så himla mysigt att vara på smekmånad, säger Carina Berg i podcasten.

Varpå vännen och poddkollegan Carolina Gynning frågar om det var ”mycket smek”.

– Oerhört mycket smek, naturligtvis, säger Carina Berg i podcasten och fortsätter berätta om smekmånaden:

– Mycket ligga still och babbla om saker. 

Carina Bergs undran på kärlekssemestern

Programledaren fortsätter att berätta om ett besynnerligt restaurangbesök som paret gjorde uppe i bergen, där de fick välja mellan två exotiska rätter – får eller bläckfisk.

– Det var en äggröra gjord på hjärna. Den var så god, säger Carina Berg i podcasten och fortsätter:

– Jag äter ju kött och då är det min förbannade skyldighet att äta allt.

I stora drag målar Carina Berg upp bilden av en lugn och mysig kärlekssemester – men frågar sig samtidigt om hon behöver mer spänning i livet?

– Jag tänkte på det när jag satt med Erik på vår smekmånad och vi spelade kort, och gosade och jag njöt så himla mycket och jag tänkte 'det här är Gynnings mardröm - att sitta still och spela kort', säger hon i podcasten.

Men Carolina Gynning menar att hon visst kan njuta av stillsamma aktiviteter – så länge hon gör det med någon hon är förälskad i.

– När man är kär i någon då är alla sådana där långsamma aktiviteter jävligt trevliga, säger Carolina Gynning i podcasten.

Carina Berg konstaterar också att hon och maken Erik Berg har tre veckor smekmånad att ta ut resten av livet – då kärlekssemestern i Kroatien bara var en vecka lång.

https://www.instagram.com/p/ByS433sC6FK/

Expressen har sökt Carina Berg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.