Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESSFoto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS
 Foto: DANIEL MALMBERG / DANIEL MALMBERG/IBL IBL/ALL OVER PRESS
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
 Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Carina Bergs drama – yngre kärleken brädade miljardären

Nyligen offentliggjorde programledaren Carina Berg, 40, förhållandet med 12 år yngre fotbollsstjärnan Erik Johansson, 28.

Inte långt efter uppbrottet från miljardären Rikard Svensson.

"Du är allt jag behöver i detta syndiga liv", skriver Carina Berg till kärleken, på Instagram.

I oktober 2016 berättade Carina Berg och SVT-programledaren Kristian Luuk att de skulle skilja sig, efter 8 år som gifta. Paret berättade om beslutet gemensamt på Instagram:

"Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner", skrev de då.

 

LÄS MER: Carina Bergs sorg – efter dödsfallet

 

Senare pekades miljardären Rikard Svensson som Carina Bergs nya kärlek. 

Men nu har han brädats.

Ny romans mellan Carina Berg och Erik Johansson

Kanal 5-programledaren Carina Berg, 40, har nämligen inlett en ny romans, med 12 år yngre fotbollsproffset Erik Johansson, 28.

Paret har tidigare visat sin kärlek öppet på Instagram, där Erik Johansson valde att lägga ut en bild där Carina Berg kysser honom till bildtexten "Hemma!".

 

LÄS MER: Carina Bergs heta ord – om 12 år yngre kärleken 

 

Erik Johansson slog igenom i Malmö FF år 2013 och gick senare vidare till belgiska laget KAA Gent för att förra året värvas till den danska klubben FC Köpenhamn, där han skrivit på ett femårskontrakt. 

Erik Johansson bor i Köpenhamn och har ett stort musik- och modeintresse. Förra året tog han beslutet att sluta i landslaget, efter att ha spelat totalt 12 landskamper. 

Carina Berg: "Allt jag behöver i detta syndiga liv"

Nu har Carina Berg delat med sig av ytterligare en bild tillsammans med den nya kärleken.

Bilden föreställer Erik Johansson i profil på en äng vid havet. Solen skiner och himlen är blå.

Fotot ackompanjeras av bildtexten "Allt jag behöver i detta syndiga liv".

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag