Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Berg gifter sig med Erik, 29

Erik Johansson har flyttat från Köpenhamn till Stockholm och blivit sambo med fästmön, tv-programledaren Carina Berg.
Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL
Carina Berg.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Erik Johansson har flyttat från Köpenhamn till Stockholm och blivit sambo med fästmön, tv-programledaren Carina Berg. 

Paret planerar nu ett vinterbröllop, enligt uppgift till Expressen – och fotbollsproffset bekräftar att planeringen är i gång.

– Vi har lite planer på bröllop, säger Erik Johansson.

Erik Johansson, 29, har flyttat hem för kärleken Carina Berg, 40. För att kunna bo tillsammans med Kanal 5-profilen valde Johansson att flytta till Stockholm från Köpenhamn, och skriva kontrakt med Djurgårdens IF för fyra säsonger. 

Paret har nu flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm, berättar Erik Johansson.

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här. Det är fantastiskt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja ett liv här i Stockholm, säger Erik Johansson.


LÄS MER: Kärlekens ursäkt – för beslutet för Berg 


Erik Johansson och Carina Berg, som i höst leder "Vem kan slå Foppa och Anja?" på Kanal 5 tillsammans med Jessica Almenäs, gick ut offentligt med sitt förhållande för drygt ett år sedan, och i våras valde paret att förlova sig. 

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make” skrev Carina Berg på Instagram, till en bild på henne med förlovningsring.

Bröllopsplaneringen är i gång

Nu planerar paret ett bröllop. Enligt uppgifter till Expressen har paret Vemdalen som ett troligt alternativ för bröllopet. 

Erik Johansson bekräftar att bröllopsplaneringen är i gång, när Expressen frågar.

– Vi har lite planer på bröllop men jag pratar inte gärna om det i media, säger Erik Johansson. 

Är hon ditt livs kärlek?

– Absolut, absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att "man vet när man vet". Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så. 

Erik Johansson spelade i FC Köpenhamn men valde att bryta kontraktet och komma hem och spela i allsvenskan och Djurgården i stället, där han har närmare till sin fästmö. Han berättar att han alltid värderat livet utanför fotbollen högt. 

– Det finns ju ett liv utanför fotbollen också som jag alltid har värderat högt och det har varit viktigt för mig att ha ett liv utanför fotbollen. En dag kommer den där dagen då man inte vill spela fotboll längre och jag vill inte bara definiera mig som fotbollsspelare. Jag vill ha öppna sinnen, säger han.

Vidare berättar Johansson att han känner sig välkomnad in i laget.

– Det känns väldigt bra. Jag är väldigt glad över att se kvalitén här också, det är väldigt bra fotbollsspelare. Det är kul att vara tillbaka och jag ser fram emot att spela lite spännande matcher här i höst. 

Carina Berg har tidigare varit gift med SVT-programledaren Kristian Luuk. Paret separerade i oktober 2016.


LÄS MER: Carina Bergs kärleksförvandling 


https://www.instagram.com/p/Bh00Or5nYEA/?taken-by=carinalillyberghttps://www.instagram.com/p/Bf5YVzMHrmh/?taken-by=carinalillyberghttps://www.instagram.com/p/Bbo_LItDCzo/?taken-by=erikjohanssons

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.