Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Berg avslöjar detaljerna om bröllopet

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Carina Berg gifte sig med maken Erik Berg i december förra året. 

Nu berättar programledaren om nervositeten och tårarna under vinterbröllopet i Härjedalen.

– Jag hade sån hjärtklappning, säger Carina Berg i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva.

I april förra året avslöjade Carina Berg, 41, att hon har förlovat sig med fotbollsspelaren Erik Berg (tidigare Johansson), 30 och paret visade lyckligt upp sin kärlek på Instagram:

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make”, skrev Carina Berg i inlägget.

Under en intim bröllopsceremoni i Vemdalens kyrka i Härjedalen gifte de sig den 15 december 2018. Nu berättar Carina Berg mer om detaljerna kring bröllopet.

I podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva avslöjar programledaren nu nervositeten och tårarna inne i kyrkan.

– Jag hade sån hjärtklappning. Det var helt otroligt och jag hade också sagt till Erik innan att jag kommer inte att gråta, för jag har oftast försenade känslomässiga reaktioner. Jag visste att jag skulle grina en vecka senare. Men jag tror jag grät två tredjedelar av vigseln. Jag var som en psykiskt sjuk person. Jag blev så himla tagen, säger hon i avsnittet med namnet ”Svag är det nya starka”.

https://www.instagram.com/p/BrkB4NkFRlt/

 

Carina Berg om klänningen och ringarna

Under bröllopet bar Carina Berg en enkel klänning, men eftersom det var ett vinterbröllop var det också viktigt att den skulle vara varm. Trots oron för att frysa struntade hon i understället, avslöjar hon nu.

– Det var 25 minus och vi skulle åka släde därifrån. Ett par termobrallor hade suttit fint. Det var så himla kallt, säger hon.

Carina Berg berättar också att hon har två ringar, en som hon fick när de förlovade sig med råa diamanter och så vigselringen som de valde tillsammans.

https://www.instagram.com/p/Bh00Or5nYEA/

Avslöjar missen: ”Glömde bort”

Mitt i all planering avslöjar hon också att de gjorde en miss och det är anledningen bakom varför hon knappt har visat upp några bilder från bröllopet själv – hon har inga.

– Jag har inga bilder. Vi glömde lite bort den grejen, berättar hon och fortsätter: 

– Jag har tre suddiga bilder. Det var så mycket saker att tänka på. Men det finns bilder, det är bara det att vi måste prata med alla gäster, säger hon.

Fotograferingsuppdraget hade hon gett till Christine Meltzer, men ännu har de inte lyckats få fram bilderna ur kameran, berättar hon.

Expressen har sökt Carina Berg, som inte vill kommentera det hon säger ytterligare.

 

https://www.instagram.com/p/Brnn0T3hXQY/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.