Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Bergfeldt tvingas ändra programmet i sista sekund

Carina Bergfeldts press inför nya programmet
För två veckor sedan hade den nya talkshowen premiär på SVT.
Foto: KARL NORDLUND / SVT
Carina Bergfeldt.
Foto: KAJSA GÖRANSSON / SVT

Carina Bergfeldts nya talkshow på SVT har hyllats av tittarna.

Men inför fredagens avsnitt tvingas Carina Bergfeldt blixtändra i programmet, då en gäst blivit sjuk.

”Ett kort tags smärre panik”, skriver hon på Instagram.

För snart två veckor sedan hade Carina Bergfeldts nya talkshow på SVT premiär.

Inför det tredje programmet, som sänds på fredag, har dock redaktionen tvingats ändra i sista sekund då en av gästerna fått förkylningssymtom.

”Säsongens första avhopp. Mitt i genomgången av manus fick vi besked att en av morgondagens gäster har förkylningssymptom och måste skjuta upp sin medverkan.”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.

”Bara att börja om”

Bergfeldt skriver vidare att panik uppstod för en kort stund, men sedan kom de fram till att en gäst i kommande program kunde hoppa in i stället. Samtidigt konstaterar programledaren att detta innebär extra jobb för samtliga på redaktionen.

”Inför varje program tar varje researcher fram mellan sex och tio sidor bakgrundsinformation om varje gäst, och ger mig även en lista på dokumentärer och program jag ska lyssna på för att vara påläst för varje intervju, och nu var det bara att börja om.”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.

Hon fortsätter inlägget med att hylla de som arbetar bakom kamerorna för hur bra de löste situationen.

”Det må vara en person som sitter framför rutan och syns, men det är en hög med människor som gör ett hästjobb bakom.”, avslutar programledaren.

Talkshowen ”Carina Bergfeldt” sänds fredagar 21.00 i SVT1.

https://www.instagram.com/p/CKhEFFLg9LH/
Laila Bagges skräckdygn – hade svårt att andas


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.