Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carina och Erik Bergs överraskande besked

Tv-profilen om sonen Ottos födsel.
Carina och Erik Berg.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra barn.

Det skriver tv-profilen på Instagram. 

Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren”, skriver Carina Berg. 

Tv-profilen Carina Berg delar med sig av glädjebeskedet på Instagram

Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver hon. 

Pernilla Wahlgren är en av flera som gratulerat paret på familjelyckan. 

Wow! Grattis”, skriver hon. 

Födde sonen Otto förra året

I slutet av december förra året fick Carina och fotbollsspelaren Erik Berg sitt första gemensamma barn – sonen Otto. 

Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina Berg då. 

Carina Berg och maken Erik Berg gick 2017 ut med att de var ett par. I april 2018 förlovade sig de sig. Ungefär ett halvår senare – den 15 december 2018 gifte de sig i den snötäckta Vemdalens kyrka. 

Carina Berg meddelade glädjebeskedet på onsdagsmorgonen.
Foto: Instagram

Carina Berg berättade i premiären av ”Bergs drömkåk” om deras kamp för att bli föräldrar – och glädjen att nu får leva drömlivet med sonen Otto. 

– Jag är så glad att jag fick bli mamma igen. Den drömmen att vi skulle få bli föräldrar. Ibland kändes det som att vi skulle få förhålla oss till en annan verklighet, eftersom det var lite svårt att få till honom, sa hon i programmet. 

”Många missfall” 

Carina Berg har även tidigare berättat om kampen att bli gravid i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, som hon har tillsammans med Carolina Gynning. 

– Det var ingen räkmacka, det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke, sa hon i augusti förra året och fortsatte: 

– Under den här resan så kommer det att ha tagit oss två år att få till den här ungen. 

Erik Berg sa i ”Efter fem” tidigare i år att det var en jobbig tid. 

– Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det också, men jag kände hela vägen att vi kommer lyckas och har man den starka tron så tror jag att det till slut löser sig, sa han i programmet.

Impulsköpte lägenhet

Paret Berg har även lagt beslag på ytterligare en drömkåk. Carina Berg berättar i sin podcast att hon budat hem en lägenhet som är megaflashig, belägen i närheten av den nuvarande bostaden i Stockholm. 

– Jag är glad. Vi har köpt en lägenhet. I detta nu så sitter det någon annan och säger fuck you budgivare 2 för det var vi, säger hon i podcasten och fortsätter: 

– Nu har jag budat på 10 lägenheter jag tyckte det var min tur nu. 

Sonen Otto kommer nu få ett alldeles eget rum. 

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig. 

Carina Bergs karriär.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.