Carin da Silva Foto: /IblCarin da Silva Foto: /Ibl
Carin da Silva Foto: /Ibl
Carin da Silva Foto: /IblCarin da Silva Foto: /Ibl
Carin da Silva Foto: /Ibl

Carin da Silva om sina gravidproblem

Publicerad

Carin da Silva avslöjade förra veckan att hon väntar sitt andra barn.

Och när TV4-profilen gästade onsdagens "Vardagspuls" berättade hon om ett problem som hon kämpat med under graviditeten - nämligen kraftigt illamående.

– Med min son Theo så var jag inte illamående överhuvudtaget. Jag mådde jättebra. Så jag var liksom inte mentalt förberedd på att jag skulle må illa, säger Carin da Silva i programmet.

Förra veckan publicerade Carin da Silva en bild på Instagram där hon avslöjade att hon ska bli mamma igen. Barnet är beräknat att födas i september, och det blir hennes och maken Niklas da Silvas andra gemensamma barn.

– Det känns jättebra, det känns smått overkligt så klart, men vi var på ultraljud i går och fick se den lilla ligga där och sparka, då börjar man förstå det lite mer, berättade Carin da Silva då.

 

LÄS OCKSÅ: Carin da Silva slår tillbaka mot kritiken

 

Och när TV4-profilen gästade onsdagens "Vardagspuls" berättade hon om ett särskilt problem som hon tampats med under graviditeten - nämligen kraftigt illamående.

– Med min son Theo så var jag inte illamående överhuvudtaget. Jag mådde jättebra. Så jag var liksom inte mentalt förberedd på att jag skulle må illa. Jag var förberedd på den här tröttheten som man känner men inte på illamåendet, säger Carin da Silva i programmet.

 

LÄS OCKSÅ: Carin da Silva: "Jag stod och pratade porr med en präst"

 

Hon berättar också om sin första förlossning, som blev väldigt lång och slutade i ett kejsarsnitt.

Men trots att den var dramatisk har det inte påverkat henne på något negativt sätt - även om tv-profilen denna gång hoppas på att inte behöva föda genom kejsarsnitt.

– Jag hoppas verkligen att jag ska kunna föda vaginalt. Det skulle vara himla tufft. Och även om det var en ganska dramatisk förlossning så tycker jag att det är det coolaste man kan gå igenom, att föda ett barn. Sen gör det sjukt ont, men det är värt det, säger Carin da Silva.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag