Cardi B:s make Offset greps vid Trump-möte

Offset och Cardi B är fortfarande ihop.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Rapparen Offset greps efter att han kört förbi ett kampanjmöte till stöd för Donald Trump.

I bilen fanns också den 20-åriga Marcelo Almanzar – Cardi B:s kusin – som fortfarande är arresterad för att ha haft med sig laddade vapen i bilen.

Offset som fortfarande är gift med Cardi B släpptes kort senare.

En förbipasserande säger att Marcelo Almanzar siktade med ett vapen på honom från en bil, skriver Beverly Hills-polisen. Händelsen ägde rum under lördagskvällen.

Både han och Offset stoppades av polisen. Kiari Kendrell Cephus som rapparen egentligen heter tvingades ut ur bilen efter att först vägrat kliva ut självmant, rapporterar People

Rapparen frihetsberövades och släpptes kort senare enligt tidningen. Polisen skriver i ett uttalande att han aldrig var officiellt arresterad.  

”Vet du vem jag är?”

I ett klipp som laddats upp på Instagram kan man se Offset diskutera med flera poliser. 

Offset blev känd som medlem i rappgruppen Migos och är gift med artisten Cardi B. Tidigare i höst lämnade hon in en skilsmässoansökan och paret väntades gå skilda vägar. Men för en vecka sedan sa Cardi B att de fortfarande är ihop.

När Poliserna ber Offset kliva ur bilen hänvisar han till sitt kändisskap, enligt People:

– Vi har fått veta att ni har viftat med vapen, säger en kvinnlig polis.

– Jag är en kändis. Vet du vem jag är? Jag är Offset från the Migos. De är fans det är därför de följer efter mig, svarar han. 

https://twitter.com/BeverlyHillsPD/status/1320188167811592192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1320188167811592192%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fpeople.com%2Fmusic%2Foffset-detained-by-beverly-hills-police%2F

Greekazos comeback

LÄS MER: 

Recension: Migos matar ut för mycket av det goda på ”Culture II”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.