Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cardi B svarar på ryktena: ”Därför skiljer jag mig”

Efter att nyheten kommit ut valde Miley Cyrus att i fredags gå ut på sina sociala medier och kommentera uppbrottet.
Cardi B berättar om anledningen till skilsmässan.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Cardi B och Offset skiljer sig efter tre år som gifta.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter tre års giftermål skiljer sig rapparna Cardi B och Offset.

Flera rykten om vad anledningen till skilsmässan har florerat och nu berättar Cardi B varför paret går skilda vägar.

”Jag har inte fällt en enda tår.”, säger Cardi B i en livesändning på Instagram enligt People.

Det var tidigare i veckan som nyheten om parets skilsmässa kom. I en livesändning på Instagram berättar dock Cardi B, 27, att hon inte är ledsen över att det tre år långa äktenskapet tagit slut, skriver People.

”Jag vill säga tack så mycket. Hursomhelst behöver jag det inte. Jag är okej. Jag vill att ni ska veta att jag inte har fällt en enda tår.”, säger Cardi B i livesändningen.

Berättar varför

Rapparna har stött på motgångar i deras förhållande tidigare. 2018 meddelade de att de gått skilda vägar, bara ett år efter att de hade gift sig, men hittade sedan tillbaka till varandra.

I livesändingen på Instagram säger Cardi B att den här gången var det annorlunda.

”Den här gången grät jag inte. Vill ni veta varför? Anledningen till min skilsmässa är inte på grund av något av det som hände förut.”

Hon fortsätter med att förklara anledningen till skilsmässan.

”Du blir bara trött på argumenten och uppbyggnaden. Du blir trött ibland. Och innan något dåligt händer, innan du blir lämnad, innan någon är otrogen mot dig, vill du ibland bara lämna. Vad är det som är så dåligt med det?.”.

Cardi B och Offset har dottern Kulture, 2, tillsammans. I skilsmässoansökan framgår även att Cardi B vill ha ensamvårdnad om dottern och att Offset ska betala underhåll, rapporterar TMZ.

Dokusåpaprofilerna Haidar Juma och Sara Bolay gick skilda vägar tidigare i somras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.