Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cardi B skiljer sig från maken – efter tre år

Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Rapparparet Cardi B och Offset går skilda vägar, skriver TMZ.

På tisdagen lämnade Cardi B in sin skilsmässoansökan i Georgia – där det framgår att hon vill ha ensam vårdnad om parets 2-åriga dotter Kulture.

I skilsmässoansökan står det också att Cardi B inte ser några möjligheter till försoning med maken.

Artisterna Cardi B, 27, och Offset, 28, skiljer sig efter tre år som gifta, skriver TMZ.

På tisdagen lämnade ”WAP”-rapparen in sin skilsmässoansökan mot maken i en domstol i Georgia.

Från skilsmässoansökan, som TMZ har tagit del av, framkommer det att Cardi B vill ha ensam vårdnad om parets dotter Kulture, 2. Hon vill också att Offset ska betala underhåll för barnet.

Gifte sig i hemlighet – sedan friade Offset till Cardi B

I dokumenten gör Cardi B det tydligt att hon aldrig kan tänka sig att återförenas med maken. Exparet verkar inte heller ha haft ett äktenskapsförord, för hon vill också att de ska komma överens om en bodelning vid skilsmässan.

Rapparna gifte sig i hemlighet 2017. I oktober samma år friade Offset officiellt till Cardi B under en konsert – men det kom senare fram att paret då hade varit gifta i en månad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.