Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cara Delevingnes ärliga ord om sin pansexualitet

Chrissy Teigen slår tillbaka mot kroppshatet
Cara Delevingne berättar nu mer om sin pansexualitet.
Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
Och berättar också om hur svårt det var när hon var yngre.
Foto: Domine Jerome/ABACA / Stella Pictures
Cara Delevingne är i dag 27 år och är helt öppen med sin egen sexualitet.
Foto: DENNIS VAN TINE / STELLA PICTURES / LFI/PHOTOSHOT B4575
Cara Delevingne.
Foto: KEN GOFF / STELLA PICTURES KEN GOFF

Modellen och skådespelarem Cara Delevingnes kärleksliv är vida omskrivet.

I en stor intervju med Variety berättar hon nu också mer om sin pansexualitet – och även om hur tufft det var att erkänna sin egen identitet för sig själv, skriver People.

27-åriga supermodellen Cara Delevingnes har nyligen gått igenom ett uppbrott med skådespelaren Ashley Benson.

I juni-numret av Variety berättar nu Delevingnes mer ingående om hur hon insett att hon är pansexuell, det vill säga: Hon blir kär i personen, oavsett dennes biologiska kön eller könsidentitet.

– Jag kommer nog alltid att fortsätta vara pansexuell. Oavsett hur en person definierar sig själv, oavsett om det är ”dem” eller ”han” eller ”hon”, så blir jag kär i personen och så är det med det. Jag attraheras av personen, säger hon.

”Suicide squad”-stjärnan förklarar också att hon är förvånad över att hon någonsin skulle bli tvungen att komma ut som pansexuell och menar att det inte borde vara någon speciell grej. 


”Vill inte uppröra min familj”

Samtidigt har modellen själv fått uppleva hur tufft det kan vara att sticka ut från normen. För Variety berättar hon Delevingne om hur hon växte upp i en traditionell och konservativ brittisk familj och att hon under en tid inte ”ville erkänna för sig själv vem hon var”.

– Jag vill inte uppröra min familj. Jag var djupt olycklig och deprimerad. När du inte accepterar en del av dig själv, eller älskar dig själv, så är det som att du nästan inte är där. 

Rädslan inför att berätta för pappan

Hon fortsätter:

– När jag väl kunde prata öppet och fritt om min sexualitet så gömde jag inte längre någonting. 

Cara Delevingne berättar också om rädslan och nervositeten när hon för första gången skulle berätta för sin pappa att hon attraherad av kvinnor. Hon fruktade att pappan skulle slänga ut henne hur huset.

– Jag var ärligt talat skräckslagen. Men han sa ungefär ”hon är inte värd energin, du förtjänar att bli älskad”. Han var så snäll, jag börjar nästan gråta av att tänka på det nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.