Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camillas avslöjande om otroheten: "Det var hemskt"

Camilla.
Foto: REX/SHUTTERSTOCK
Camilla och prins Caharles.
Foto: STEPHEN LOCK
Prins Charles och Camilla.
Foto: ALASTAIR GRANT
Prinsessan Diana.
Foto: JOHN STILLWELL

Prins Charles fru Camilla, hertiginnan av Cornwall, berättar för första gången om hur hårt hon bevakades under affären med sin nuvarande man.

Medan Charles var gift med prinsessan Diana målades hertiginnan ut som det svarta fåret.

– Jag kunde inte gå någonstans, säger hon i Daily Mail.

Hertiginnan av Cornwall, Camilla, är gift med brittiska prins Charles sedan 2005 - men vägen dit var lång och brokig.

Nu öppnar hon upp om den svåra tiden då hon och Charles var tillsammans, samtidigt som de båda var gifta på varsitt håll. Hon med första maken Andrew Parker-Bowles, och Charles med den av folket älskade prinsessan Diana.

Camilla: "En jobbig tid"

När det kom ut att Camilla och Charles var tillsammans trots att de var gifta med andra, bevakades hertiginnan hårt av brittisk press, något som gjorde att hon inte kunde lämna sitt hem.

– Jag kunde inte gå någonstans. Det var hemskt. Det var verkligen en jobbig tid och jag skulle inte önska det åt min värsta fiende. Jag hade inte överlevt utan min familj, säger hon till Daily Mail.


LÄS MER: Diana krossades av männens svek


Prinsessan Diana och Charles skilde sig 1996


LÄS MER: Sorgliga hemligheten bakom Dianas bröllop


Många av prinsessan Dianas största fans anser att Camilla är anledningen till att Charles och Diana hade ett olyckligt äktenskap, trots att Diana erkände att även hon hade otrohetsaffärer under prinsparets tid som gifta.

Charles och Camilla träffades och blev tillsammans 1971, men gjorde slut två år senare. Camilla gifte sig snabbt med sin Andrew Parker-Bowl, men hon och Charles fortsatte ha ett av-och-på-förhållande. Camilla och Andrew Parker-Bowles var gifta till 1995, och fick två barn tillsammans, medan Charles och Diana separerade redan 1992, men skilde sig först fyra år senare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.