Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camilla och Simon avslutar samarbetet

Simon Sköld och Camilla Läckberg lägger ner sin gemensamma blogg. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBL

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i juni - men nu tar paret ett oväntat beslut.

Kort efter bröllopet bestämmer sig Läckberg och Sköld för att sluta jobba tillsammans.

”Har har varit ett svårare beslut än vi trodde”, skriver de på bloggen

Författaren Camilla Läckberg, 42, och kampsportaren Simon Sköld, 30, har haft en gemensam blogg under namnet Stjärnfamiljen, där de sedan mars 2016 har delat med sig av sitt liv tillsammans.

Men efter att Läckberg och Sköld gifte sig storslaget i juni har de nu bestämt sig för att ta ett steg tillbaka från att arbeta tillsammans - och lägga ner den gemensamma bloggen, där de skrivit ihop. 

 

LÄS MER: Läckberg och Skölds kärleksmys i New York

 

I ett sista inlägg på bloggen berättar de varför. 

”Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre”, skriver de i ett gemensamt inlägg.

Simon Sköld fortsätter blogga på egen hand

Det kommer alltså att bli tyst från Camilla Läckbergs håll när det gäller bloggandet, men Simon Sköld avslöjar att han kommer fortsätta på egen hand, i ett annat format.

”Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg. 

En läsare har skickat en uppskattande kommentar till paret: 

”Härligt att ha följt er! Och var sak har sin tid…. så lycka till med nästa steg!”, skriver personen. 

På Simon Skölds nya blogg skriver han bland annat att han kommer skriva om sitt liv som "träningsgalen pappa och MMA-fighter”. 

Camilla Läckberg skyddar sina pengar

I början av sommaren gifte sig Camilla Läckberg och Simon Sköld. Camilla Läckberg som är en framgångsrik författare har tidigare berättat att hon är noga med att skydda sina pengar och äktenskapsförord har varit en självklarhet. 

 

LÄS MER: Camilla Läckbergs tuffa pengakrav 

 

I parets äktenskapsord framgår att all egendom och avkastning som var och en har skaffat sig före och under äktenskapet ska vara enskild egendom. Något som innebär att makarna inte har rätt att kräva något av varandras tillgångar vid en eventuell skilsmässa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.