Simon Sköld och Camilla Läckberg lägger ner sin gemensamma blogg. Foto: /IBL / /IBLSimon Sköld och Camilla Läckberg lägger ner sin gemensamma blogg. Foto: /IBL / /IBL
Simon Sköld och Camilla Läckberg lägger ner sin gemensamma blogg.  Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBLCamilla Läckberg. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg.  Foto: /IBL / /IBL

Camilla och Simon avslutar samarbetet

Publicerad

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i juni - men nu tar paret ett oväntat beslut.

Kort efter bröllopet bestämmer sig Läckberg och Sköld för att sluta jobba tillsammans.

”Har har varit ett svårare beslut än vi trodde”, skriver de på bloggen

Författaren Camilla Läckberg, 42, och kampsportaren Simon Sköld, 30, har haft en gemensam blogg under namnet Stjärnfamiljen, där de sedan mars 2016 har delat med sig av sitt liv tillsammans.

Men efter att Läckberg och Sköld gifte sig storslaget i juni har de nu bestämt sig för att ta ett steg tillbaka från att arbeta tillsammans - och lägga ner den gemensamma bloggen, där de skrivit ihop. 

 

LÄS MER: Läckberg och Skölds kärleksmys i New York

 

I ett sista inlägg på bloggen berättar de varför. 

”Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre”, skriver de i ett gemensamt inlägg.

Simon Sköld fortsätter blogga på egen hand

Det kommer alltså att bli tyst från Camilla Läckbergs håll när det gäller bloggandet, men Simon Sköld avslöjar att han kommer fortsätta på egen hand, i ett annat format.

”Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg. 

En läsare har skickat en uppskattande kommentar till paret: 

”Härligt att ha följt er! Och var sak har sin tid…. så lycka till med nästa steg!”, skriver personen. 

På Simon Skölds nya blogg skriver han bland annat att han kommer skriva om sitt liv som "träningsgalen pappa och MMA-fighter”. 

Camilla Läckberg skyddar sina pengar

I början av sommaren gifte sig Camilla Läckberg och Simon Sköld. Camilla Läckberg som är en framgångsrik författare har tidigare berättat att hon är noga med att skydda sina pengar och äktenskapsförord har varit en självklarhet. 

 

LÄS MER: Camilla Läckbergs tuffa pengakrav 

 

I parets äktenskapsord framgår att all egendom och avkastning som var och en har skaffat sig före och under äktenskapet ska vara enskild egendom. Något som innebär att makarna inte har rätt att kräva något av varandras tillgångar vid en eventuell skilsmässa.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag