Camilla Läckberg skämtar om sin exman på Instagram.Camilla Läckberg skämtar om sin exman på Instagram.
Camilla Läckberg skämtar om sin exman på Instagram.
Martin Melin. Foto: Robert EklundMartin Melin. Foto: Robert Eklund
Martin Melin. Foto: Robert Eklund

Camilla Läckbergs vassa skämt om exet

Publicerad

Här är Camilla Läckbergs skämt om exmaken.

På Instagram sågar deckardrottningen skämtsamt pappan till hennes stora barns semmelbeslut.

"Vissa saker ändras aldrig. Stora barnens pappa insisterar på att förstöra en god semla med massa varm mjölk", skriver Läckberg på Instagram.

Camilla Läckberg, 41, har ofta pratat öppet om vikten att vara vän med sina ex, och sin partners ex.

Och deckarförfattaren och Martin Melin har ofta skämtat med varandra på sociala medier, efter att de gått skilda vägar.

Nu skriver Camilla Läckberg skämtsamt om pappan till hennes stora barns semmelval – en klassisk hetvägg.

Läckberg sågar exmakens smak

 

LÄS MER: Läckberg om sina ex-kärlekar

 

På Instagram sågar författaren hans smak.

"Vissa saker ändras aldrig. Stora barnens pappa insisterar på att förstöra en god semla med massa varm mjölk", skriver Läckberg till bilden.

Martin Melin, 48, ålderskämtade nyligen med Camilla Läckberg på Instagram.

I december lade polisen upp en gammal bild på Läckberg – och avslutade inlägget med en pik.

"Låt oss prata lite om det här med att åldras. Är det så farligt egentligen? Kanske att man fysiskt får det jobbigare. Kanske synen eller hörseln påverkas något. Men utseendet - blir det alltid sämre med åren? Jag vet inte...", skrev Melin.

Han förklarade sedan bilden så här:

 

LÄS MER: Martin Melins hån mot Läckberg

 

"Bara en plojgrej. Bytt mobil och gick igenom bilderna. Hittade den här och tyckte den var kul på Camilla. Dessutom är ju Camilla en tjej som blivit snyggare med åren. Och vet att Camilla skrattar åt och med bilden", skrev Melin i ett sms.

 

Camilla Läckberg: "Varför inte det?"

Camilla Läckberg har tidigare berättat om vikten av ex-relationer.

– Kring skilsmässor finns det en "sanning" att man måste vara osams när man skiljer sig. Det finns också en "sanning" i att man absolut inte kan umgås eller blir kompis med sin mans exfru eller sin exmans nya fru. Varför inte det, sa hon och fortsatte:

– Man har ju uppenbarligen ganska mycket gemensamt, för man har varit gift med samma karl. Någonting måste man tycka lika om.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag