Camilla Läckbergs pik till Laila Bagge: ”Sätt dig”

Laila Bagge och Korosh Kananian är hembjudna på middag hos Camilla Läckberg och Simon Sköld – men Bagge tvingas springa från bordet flera gånger om.
Foto: TV3/Viaplay
När gästerna anländer är även Simon Sköld upptagen – med att få massage.
”Laila har ju väldigt många bollar i luften samtidigt och det märks när man ska sitta ner och äta middag”, säger Camilla Läckberg.
Foto: TV3/Viaplay

Laila Bagge är inne i en mycket hektisk period när hon och pojkvännen Korosh Kananian bjuds hem på middag hos Camilla Läckberg och Simon Sköld i realityprogrammet ”Svenska powerkvinnor”.

Efter att flera gånger ha lämnat bordet för att ta telefonsamtal skickar till sist Läckberg en pik till Bagge:

– Jag har stått här och lagat mat till dig, sätt dig och ät. 

Det är dags för säsongsavslutning för TV3 och Viaplays nya realityserie ”Svenska powerkvinnor”. Som ofta har kändiskvinnorna som tittarna får följa fullspäckade scheman med mycket att göra.

Mitt i det intensiva arbetet passar dock radioprogramledaren och entreprenören Laila Bagge på att klämma in en middag hemma hos deckardrottningen Camilla Läckberg – som börjar med att maken Simon Sköld tar emot gästerna liggandes på en massagebänk iklädd endast handduk.

– Alltså jag hade ju inte lagt mig och blivit masserad när gästerna är här, säger Läckberg.

– Jag har nog aldrig blivit mottagen på ett sådant här sätt när man ska käka middag, säger Laila Bagge och skrattar när hon går upp till Simon Sköld på övervåningen.

Tvingas gå från middagen

Men särskilt mycket avkoppling för Laila Bagge blir det inte – då Bagges telefon gång på gång ringer.

– Vad händer? Är det stopp i avloppet, säger Läckberg skämtsamt när Laila Bagge tvingas lämna bordet för att ta ett samtal.

I programmet berättar middagsvärden hur tydligt det är att Bagge just nu har många järn i elden.

– Laila har ju väldigt många bollar i luften samtidigt och det märks när man ska sitta ner och äta middag.

Läckberg sipprar på lite vin medan Bagge tar ett telefonsamtal.
Foto: TV3/Viaplay
Till sist pikar Läckberg sin ”Svenska powerkvinnor”-kollega och ber henne sätta sig ner och äta.
Foto: TV3/Viaplay

”En urusel gäst”

Laila Bagge försöker förklara läget mitt i stressen:

– Jag känner mig som en urusel gäst just nu, men är det någon som förstår så tror jag det är Camilla för när ”the shit hits the fan” så behöver du liksom bara ta tag i det och köra.

Inifrån matbordet överhör Camilla Läckberg Bagges utläggning. 

– Vem har sagt att jag förstår? Get your ass over to the table, jag har stått här och lagat mat till dig, sätt dig och ät, säger Läckberg och pekar mot Bagges plats och skrattar till. 

Läckbergs ord om sin egen stress

Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian berättar att det märks väldigt tydligt när hon är för stressad.

Läckberg berättar då om sin egen stress:

– För mig märks det jättemycket när jag blir stressad. Det är de gånger som jag ”lose it”, det är när jag blir skitstressad. Det är de gånger som jag kan så här: ”Ja men skit i det då, då tar väl jag all disk då om inte ni vill hjälpa till”. Det händer inte ofta men när jag väl får ett sånt bryt vet barnen att ”ah mamma är stressad”. 


Camilla Läckberg: ”Aldrig släppt in så här mycket”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.