Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camilla Läckbergs lyxiga drömlägenhet – för 24 miljoner

Camilla Läckberg.Foto: OLLE SPORRONG
Simon Sköld och Camilla Läckberg ska flytta till Södermalm.Foto: OLLE SPORRONG

Camilla Läckberg och Simon Sköld har köpt en våning på Södermalm i Stockholm.

Paret, som planerar att flytta in i vinter, har nu kunnat hämta nycklarna till sin nya lägenhet – och Simon Sköld visar stolt upp det blivande hemmet på sin blogg.

"Vi ser självklart bara fram emot att få flytta in" skriver Simon Sköld i ett blogginlägg.

Camilla Läckberg, 43, och maken Simon Sköld, 30, gifte sig i början av sommaren – och  nu ska de flytta till ett nytt hem. Paret har nämligen köpt en stor våning i centrala Stockholm, på Södermalm.

Men innan de kan flytta in så ska lägenheten renoveras - då den sett likadan ut sedan 1975.

Simon Sköld: "Ser fram emot att flytta in"

På sin blogg berättar Simon Sköld om lägenheten, som paret precis har fått hämta ut nycklarna till, och därmed alltså har tillgång till.

"Vi har som jag berättat tidigare köpt en lägenhet som vi ska flytta på som ligger i SoFo på södermalm här i Stockholm. Igår var jag och hämtade nycklarna och det var en sån magisk känsla! Nu blir det lite renovering men vi ser självklart bara fram emot att få flytta in! Här är lite bilder hur den ser ut nu!" skriver Simon Sköld i ett blogginlägg.

 

LÄS MER: Så skyddar Camilla Läckberg sina miljoner

 

Camilla Läckbergs nya hem: 237 kvadratmeter på Södermalm

 

LÄS MER: Läckberg avslöjar sanningen om Carola på bröllopet

 

Parets nya hem har två våningar, och har utsikt över Södermalm, Djurgården och ända bort till Nacka från de olika rummen. Den 237 kvadratmeter stora lägenheten har sex rum och kök, och inkluderar kakelugn, terrass, öppen spis och flera entréer.

Camilla Läckberg och Simon Sköld köpte lägenheten för 24,5 miljoner kronor, efter att den legat ute till försäljning för 22 miljoner kronor.

– Objektet är helt unikt i sin utformning. Det finns inte liknande våningar på Södermalm, det är en typ av våning som vanligtvis förekommer i Lärkstan. Den har dessutom bara haft 3 ägare sedan den byggdes 1925, har mäklaren Wilhelmina Bonde Alfvén på Alexander White Fastighetsmäkeri tidigare sagt till Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.