Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Camilla Läckbergs kärleksöverraskning

Camilla Läckberg har en överraskning till Simon. Foto: Alexander Donka
Camilla och Simon Sköld. Foto: Olle Sporrong

Här är Camilla Läckbergs kärleksöverraskning till Simon Sköld.

Författardrottningen sa till sin kärlek att de skulle på familjemiddag – i stället lurade hon i väg honom på något helt annat.

I går, måndag, fyllde Simon Sköld 28 år. Då hade flickvännen Camilla Läckberg, 40, passat på att anordna ett hemligt firande för kärleken. På Instagram skrev hon under morgonen en kärleksfull text om Simon.

"Idag fyller min älskling år! Världens snällaste, omtänksammaste, varmaste, roligaste, finaste kille. Och då tar jag inte ens i... GRATTIS älskling!", skrev hon på Instagram.

Samtidigt delade hon med sig av bilder på tårtor.

 

LÄS MER: Melin avslöjar sin nya flört

Åkte till bastubåt

Och under kvällen lurade hon i väg Simon Sköld på ett hemligt firande. Camilla Läckberg. Från taxin delade hon med sig av en kryptisk bild och skrev:

"I taxin. När älsklingen som fyller TROR vi ska på familjemiddag till Griffin steakhouse men vi egentligen ska nån heeelt annanstans".

Nu vet vi vart succéförfattaren tog sin kärlek: Nämligen till den lyxiga charter- och bastubåten M/S Molly, förtöjd vid Strandvägen på Östermalm i Stockholm.

"TACK alla vänner som kom och firade igår på underbara M/S Molly! Och TACK för hur fint allt var ordnat med magisk båttur som grädden på moset!", skriver hon på Instagram efter firandet.

Vilket av alla paket Läckberg valde åt sin kärlek är oklart, men på M/S Mollys hemsida går det att läsa om de olika alternativen som kunderna erbjuds. Utöver den lyxiga maten och fullständiga dryckesrättigheter kan man välja en avslappnad vistelse, med bastu, badtunna och bad i havet.

 

LÄS MER: Vågade bilden som Läckberg tog bort

"Pratat om giftermål"

Simon Sköld öppnade nyligen upp om relationen och parets bröllopsdrömmar.

- Klart vi pratat om giftermål. Men där är jag ganska gammeldags, vi har knappt varit ihop i ett år än. Jag vill vara tillsammans med Camilla resten av mitt liv, då måste jag sprida ut det lite grann. Vi har inte förlovat oss än. Hon har sagt att hon aldrig kommer att fria, så det blir jag som får göra det. Det gäller bara att komma fram till en bra plats och tid, sa han då.

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!