Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL

Camilla Läckbergs fina bröllopsgåva

Publicerad

Camilla Läckberg har gift sig med sin Simon Sköld.

På bröllopsfesten var en tatuerare på plats - och paret passade på att skaffa matchande tatueringar.

"Själv gjorde jag "Happy Wife 17/6" på handleden och Simon gjorde "Happy Life 17/6" på sidan av foten" skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42, och hennes Simon Sköld, 30, har gift sig.

En fest med vitt tema blev till ett överraskningsbröllop under lördagen, och nu har paret sagt ja till varandra.

Men Läckberg och Sköld är inte kända för att hålla tillbaka när det kommer till fest, och på bröllopsfesten fanns det en tatuerare på plats.

"Vi hade tatuerare på plats i går och många spontantatuerade gäster blev det." skriver Camilla Läckberg på sin Instgram under söndagen. 

Det var inte bara gästerna som passade på att tatuera sig - även det nygifta bröllopsparet tog tillfället i akt. Och som sig bör skaffade de tatueringar som kompletterar varandra.

"Själv gjorde jag "Happy Wife 17/6" på handleden och Simon gjorde "Happy Life 17/6" på sidan av foten" skriver Camilla Läckberg på Instagram, och visar bild på när hon blir tatuerad.

Uttrycket "Happy wife, happy life" är något Simon Sköld ofta refererat till som ord att leva efter.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet

 

Sofia Wistam tatuerade sig också på Läckbergs bröllop

 

LÄS MER: Läckberg och Sköld gifte sig i hemlighet

 

På Instagrambilden syns också hur Sofia Wistam tatuerar in ett hjärta på sitt finger - efter att det var hon som presenterade det nygifta paret för varandra från första början.

"En av gästerna som tatuerade sig var Sofia Wistam vilket var extra roligt eftersom det faktiskt är Sofias förtjänst att vi träffades. Tack Sofia." skriver Camilla Läckberg till Instagramkollaget.

https://www.instagram.com/p/BVfdhqqFBco/?taken-by=lackberg
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag