Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camilla Läckberg svarar på intima swingersfrågan

Det är en detalj som fått Läckbergs följare att fundera.
I drygt sex år har paret stått stadiga tillsammans.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Läckberg och Sköld sågs för första gången när Läckberg firade tio år som författare. Den här bilden togs då.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta sedan juni 2017 men i trädgården har de placerat ut något som fått deckardrottningens följare att höja på ögonbrynen.

På förra lantstället var nämligen tomten fylld av flamingos – vilket är en hemlig signal i swingersvärlden för att visa att ”dörren står öppen”.

Camilla Läckberg, 46, fick syn på maken Simon Sköld, 33, för första gången på sin egen fest när hon firade tio år som författare – men det var inte förrän 2014 som de inledde en romans.

Ja, kärleken blomstrar mellan paret som gifte sig 2017 och har dottern Polly, 4, tillsammans. 

Men det är en detalj som fått Läckbergs följare att fundera. 

”Vet du vad det symboliserar?”

Deckardrottningen är nämligen väldigt förtjust i rosa flamingos. På tomten till parets förra lantställe var trädgården fylld med flamingoprydnader. Att ställa ut en flamingo i trädgården symboliserar nämligen att ”här bor det swingers”, ett hemligt tecken om ett annat swingerspar råkar ha vägarna förbi. 

Det var under en frågestund på Instagram story som deckardrottningen fick en fråga om sina flamingos.

”Vet du vad flamingo symboliserar?” frågade en följare. 

Och Camilla Läckberg förklarade att hon i dag känner till budskapet med att ha flamingos på tomten. 

”Ja jag fick reda på det EFTER jag fyllt lantstället med flamingos. Men nej. Vi är inga swingers. Ensambarn bägge två. Dåliga på att dela”, svarade författaren.

Inte den enda flamingon...

Förutom att ha trädgården full av flamingoprydnader har paret även en gigantisk uppblåsbar rosa flamingo som de badar med på somrarna. På Instagram har deckardrottningen lagt upp flera somriga bilder med den enorma flamingon. 

Men fascinationen för flamingos går längre än så. 

Camilla Läckberg har tillsammans med regissören Baker Karim och skådespelaren Alexander Karim grundat ett produktionsbolag – med namnet Bad flamingo. 

Camilla Läckberg och Simon Sköld köpte ett nytt lantställe i somras som gick loss på 25 miljoner kronor. Ett husprojekt som Läckberg menar gjort paret nykära.

– Det är alltid bra, men i sommar har vi haft en period där vi varit nykära. Det är lite så nu när vi köpt hus och ska renovera. Jag tror mycket på att hela tiden ha projekt tillsammans. Någonting att prata om och känna glädje för. Det har varit bidragande, sa hon i höstas till Hälsoliv. 

Inte bara flamingos på tomten...
Foto: Instagram / Instagram
Utan även i vattnet.
Foto: Instagram / Instagram
Camilla Läckberg har grundat ett produktionsbolag med namnet Bad flamingo.
Foto: Instagram / Instagram

Amadeus Sögaards uppväxt med Carola och Runar – svarar på frågan många ställer

Amadeus uppväxt – svarar på frågan många ställer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.