Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camilla Läckberg stoppad av SVT – efter detaljen i sändning

Författaren Camilla Läckberg medverkar i den kommande säsongen av ”Stjärnorna på slottet”.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Från vänster: Alexander Karim, Kajsa Ernst, Sven Melander, Lena Söderblom och Camilla Läckberg.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Camilla Läckberg.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Camilla Läckberg.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Spöken, ishinkar och censur.

Författaren Camilla Läckbergs avsnitt av ”Stjärnorna på slottet” kantas av ”extrema omständigheter”.

– Jag hade ju inte tänkt på det, säger Camilla Läckberg till Expressen.

Snart återvänder ”Stjärnorna på slottet” i rutan – och det är sedan tidigare känt att Kajsa Ernst, Sven Melander, Camilla Läckberg, Alexander Karim och Lena Söderblom skänker stjärnglans till denna säsong av det populära SVT-programmet.

– Jag vågar påstå att vi är den grupp av stjärnor som haft roligast ihop, säger Camilla Läckberg till Expressen.

Trots god stämningen blev det ändå ett missöde för Camilla Läckberg under inspelningarna – och SVT fick stoppa författaren.

Orsaken? Ett par örhängen från märket Chanel som måste censureras.

– Dom sa till mig, men jag hade ju inte tänkt på det, säger Camilla Läckberg och fortsätter:

– Det var mina dagsmycken som var Chanel. Jag fick sen låna ett par av en tjej i produktionen. Jag känner mig naken utan örhängen.

 

 

”Stjärnorna på slottet” – extrema omständigheter

Programmet spelades in i Växjö i somras – mitt under värmeböljan.

– Vi var så slut den veckan. Dels för att det var fjorton timmar långa inspelningsdagar, men också den varmaste veckan. Det går inte att beskriva hur varmt det var på slottet, säger Camilla Läckberg och fortsätter:

– Vi blev så sammansvetsade av de extrema omständigheterna – vi satt på middagarna med fötterna i is.

Författaren passar även på att ge en eloge till Sven Melander som, trots att han avslutat en cancerbehandling bara två månader innan, tog sig igenom inspelningen med huvudet högt.

– Jävlar vad han kämpade, säger Camilla Läckberg.

 

 

Camilla Läckberg: ”det var väldigt känslosamt”

Författaren hade aldrig träffat någon av de andra deltagarna innan inspelningarna av programmet. Men det hindrade henne inte från att visa mycket känslor.

– Jag var ju sist, så jag hade förmånen att få sitta och lyssna och höra hur mycket dom öppnade sig, säger Camilla Läckberg och poängterar att hon inte är så hemlig av sig.

Författarens avsnitt bjuder på allt från tatueringar till familjetragedier – bland annat berättar Läckberg om när pappa Jens avled i cancer.

– Det är ett väldigt känslosamt ämne för mig. Jag vet att pappa hade tyckt om det här programmet väldigt mycket, nu började det sändas efter att han gick bort, säger Camilla Läckberg och hintar om att pappan spökade under inspelningen:

– Det är väldigt lustigt att det smällde till där och då.

”Stjärnorna på slottet” har premiär den 29 december med Sven Melanders avsnitt.

 

De deltar i ”Stjärnorna på slottet” säsong 13:

Kajsa Ernst

Alexander Karim

Camilla Läckberg

Sven Melander

Lena Söderblom