Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Camilla Läckberg och Simon Sköld säljer lyxlägenheten

Deckardrottningen och Laila Bagge om "Svenska Powerkvinnor"
Läckberg gör sig redo att flytta till sommarstället med Sköld.
Foto: STELLA Pictures / Splash News
Bild från mäklarvideon som Läckberg delat på Instagram.
Foto: Camilla Läckberg
Bild från våningen från mäklarbyrån Residences klipp.
Foto: Residence

Nyligen stod Camilla Läckbergs och Simon Skölds pampiga villa i Tyresö klar efter en totalrenovering. 

Nu säljer de sin lyxlägenhet på Södermalm i Stockholm.

”Vi står ju aldrig still i livet”, skriver deckardrottningen i ett inlägg på Instagram

Det var 2108 som Camilla Läckberg och Simon Sköld flyttade in i den 237 kvadratmeter stora etagelägenheten på Söder i Stockholm. 

Makarna hade då totalrenoverat våningen på tre etage som bland annat har sex rum och kök, två entréer och en 30 kvadratmeter stor terass med utsikt över Djurgården, Globen, Nacka och Stockholms inlopp. 

Nu ligger den ute för försäljning med ett utgångspris på 40 miljoner kronor.

Exakt vart paret planerat att flytta nu avslöjar hon inte, men sommaren 2020 köpte de jättevillan ”Villa Lumos” för 25 miljoner kronor. 

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt, berättade hon nyligen. 

Interiör från Villa Lumos.
Interiör från Villa Lumos.
Interiör från Villa Lumos.

Efter att de köpte huset ute på Tyresö genomgick det en jätterenovering. En renovering som bjöd på en hel del oväntade upptäckter, vilket Läckberg tidigare berättat om:

– Om man säger så här, det har varit ett projekt fullt av överraskningar. Varenda bräda som har lyfts på har inneburit en överraskning.

Hela insidan på huset har blåsts ut, men under sommaren ska renoveringen av den 400 kvadratmeter stora grosshandlarvillan från 1900-talet blivit klar för inflyttning.

– Det har varit jätteroligt, väldigt skönt att vi slapp bo i det under tiden för det är en relationsdödare om något, sa Läckberg i augusti.

– Det har varit fruktansvärt roligt och jag älskar ju gamla hus. Just det här är få möjligheten att ta ett gammalt hus och ge det liv igen, det har varit så kul, fortsatte hon då.

https://www.instagram.com/p/CVDOAmfIQGZ/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.