Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Camilla Läckberg kräver ursäkt efter brösthatet mot Laila Bagge

Hatet mot Laila Bagge: ”Väldigt mycket bröst”.
Laila Bagge delar med sig av meddelandet hon har fått.
Foto: Instagram
Camilla Läckberg ger sig in i konversationen.
Foto: Instagram
Laila Bagge får tillslut en ursäkt.
Foto: Instagram
Laila Bagge berättar om händelsen i sin story på Instagram.
Foto: Instagram
Laila Bagge visar upp sitt flöde.
Foto: Instagram
Camilla Läckberg skäller ut personen.
Foto: Instagram
Laila Bagge får ta emot en hel del hat i sina sociala medier.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: /IBL / /IBL
Läckberg kräver en ursäkt å Laila Bagges vägnar.
Foto: JESSICA GOW / TT NYHETSBYRÅN
1 / 10

För Laila Bagge som nyligen slog tillbaka mot hatet fortsätter elaka kommentarer fortfarande att trilla in hennes inbox och den här gången handlar det om hennes bröst. 

Tv-profilen och entreprenören har en uppmaning till nättrollen och får samtidigt stöd av Camilla Läckberg som ger sig in i fajten och kräver en ursäkt. 

– Jag fattar inte. Det här är så mindblowing så jag vet inte vad jag ska säga, säger Laila Bagge i en story. 

Laila Bagge, 48, har varit jurymedlem i ”Idol”, haft sin egen serie ”Lailaland” och är aktuell med skönhetsmärket Kolai tillsammans med sambon Korosh Kananian, 30.

Men framgången har baksidor och tv-profilen och entreprenören får ta emot en hel del hat – något hon flera gånger uppmärksammat på Instagram. Och nu är det dags igen. 

Laila Bagge berättar att hon gick igenom sina direktmeddelanden när ett meddelande stod ut. En herre skriver till henne att det är för mycket fokus på hennes bröst, att hon ”spårat ur” och att det ”känns billigt”. 

– Varför känner människor att de måste skriva till någon annan som de inte känner om vad de tycker och vad de blir provocerade av? Det är inte så att jag säger något som skadar någon annan eller gör något som skadar någon annan, säger Laila Bagge i storyn och fortsätter: 

– Jag lägger upp bilder på min Instagram som jag vill och blir man provocerad av det avfölj, det är så jävla enkelt. Avfölj! Jag fattar inte. Det här är så mindblowing så jag vet inte vad jag ska säga. 

”Insåg att det var för lite bröst”

Tv-profilen visar dessutom upp sina senaste bilder i sitt flöde för att visa att det inte finns många bröstbilder där. Hon får också stöd av vännen och succéförfattaren Camilla Läckberg, 46, som genast ger sig in i konversationen och skickar en pik till mannen. Hon kräver sedan en ursäkt för att han kommenterar kvinnors kroppar – ett krav som ger frukt. Mannen skriver tillslut och ber om ursäkt till Laila Bagge. 

– I lovet it. Camilla det måste jag ge dig. Du är en pitbull när det kommer till sådana här saker, berättar Laila Bagge och fortsätter: 

– Jag fick ju min ursäkt så det var ju jättebra, slutet gott, allting gott. Han kan fortsätta med sitt jobb utan att bli distraherad av mina tuttar och jag kan lägga upp vad jag vill.

Men allting slutar inte där. Laila Bagge som nyligen också kritiserades för att ha lagt upp en bild när hon pekar finger slog senare tillbaka med att lägga upp flera bilder på kända kvinnor där de gör precis samma sak.

Nu gör Laila Bagge det igen och delar flera bilder på personer med djupa urringningar. 

”Vaknade imorse och insåg att det var för lite bröst på mitt Instagram. Fick ett direktmeddelande som ni kan se på min story, där man ansåg att jag hade för mycket fokus på mina bröst och att det kändes billigt och att jag spårat! Kände då att jag behövde ett inlägg med andra billiga bröst som spårat”, skriver hon.

Camilla Läckbeg och Laila Bagge är snart aktuella i serien ”Svenska powerkvinnor” tillsammans.  

https://www.instagram.com/p/CR55QWonDiN/?utm_source=ig_web_copy_link

Lilli, 18, förminskade brösten – med 7 kilo

Se bilderna på Läckbergs nyrenoverade lyxvilla

Camilla Läckberg och Simon Sköld har renoverat en grosshandlarvilla för 25 miljoner kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.