Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Camilla Läckberg klar för nytt kändisprogram med Filip och Fredrik

Filip Hammar och Fredrik Wikingssons ”Alla mot alla” har premiär den 4 mars. Foto: Margareta Bloom Sandebäck / Kanal 5 & Dplay
Christina Saliba och Camilla Läckberg. Foto: OLLE SPORRONG

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är aktuella med ett nya tävlingsprogrammet ”Alla mot alla” i Kanal 5. 

Nu presenteras de två sista kändislagen, vilka är Camilla Läckberg tillsammans med Christina Saliba, samt Olof Lundh och Martina Haag. 

Programledarduon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är aktuella med nya tävlingsprogrammet ”Alla mot alla” i Kanal 5. På måndag den 4 mars har programmet premiär och det beskrivs som vårens storsatsning. 

Konceptet är enkelt; kändisar tävlar i par och i varje avsnitt möts två lag. 

Hittills har kändisar som bland andra Alexander Kronlund och Kishti Tomita, Alex och Amanda Schulman, och Erik ”Jerka” Johansson tillsammans med Emma Molin presenterats. 

Och nu avslöjas de två sista lagen; Camilla Läckberg och Christina Saliba, och Martina Haag och Olof Lundh.

Fredrik Wikingsson om ”Alla mot alla”

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar lämnade i slutet av 2018 succéprogrammet ”Breaking news” som nu leds av programledaren Jessica Almenäs. 

”Jag och Filip älskar kunskapstävlingar i alla former och har längtat efter att skräddarsy vår egen variant för tv. Allmänbildningen kommer självklart att stå i centrum men vägen fram till själva frågorna blir roligare än man kanske är van vid. Ämnena blir lite annorlunda också, som momentet ’Lever den jäveln?’ som testar om de tävlande vet om en känd människa är död eller levande. Sen har vi förstås en hel säck full av andra roligheter. Det här blir fan toppen”, har Fredrik Wikingsson tidigare sagt i en kommentar. 

 

LÄS OCKSÅ: Filip och Fredrik gör nytt tv-program – så blir ”Alla mot alla” i Kanal 5 

 

Alla deltagare i ”Alla mot alla”

Ebbot Lundberg

Hanna Hellquist

 

Alexander Kronlund

Kishti Tomita 

 

Alex Schulman

Amanda Schulman

 

Rickard Olsson

Emma Frans 

 

Erik ”Jerka” Johansson

Emma Molin 

 

Olof Lundh

Martina Haag 

 

Christina Saliba

Camilla Läckberg