Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Camilla Läckberg: Jag blev oerhört besviken

Camilla Läckberg skriver nu på sin Instagram att hon blivit illa bemött av Maria Montazami. "Det tråkigaste i detta är att jag hade henne på samma piedestal som övriga svenska folket." Foto: Lisa Mattisson

Nu berättar Camilla Läckberg vem ur "Svenska Hollywoodfruar" som hon blivit illa bemött av.

I ytterligare ett inlägg på Instagram skriver hon rakt ut hur hon upplevde mötet med Maria Montazami.

"Eller är det "bara de sekunderna" när jag kom till träningslokalen och bjöd på lunch - och hon uppförde sig som om katten släpat in mig?", skriver hon på Instagram.

Under tisdagen skrev Camilla Läckberg på Instagram om när hon träffade en av deltagarna i "Svenska Hollywoodfruar" i våras:

"Ser programmet och blir bara ledsen och beklämd över hur otroligt otrevligt bemött jag blev vid flera tillfällen i våras av en av de sk "Hollywoodfruarna"... Men lärde mig viktig läxa om hur offentlig bild inte stämmer med verkligheten. Blev oerhört ledsen över det otrevliga bemötandet. Byter kanal och får väl bara inse att jag är lika naiv och lättlurad av "mysig" och "gullig" image och yta som resten av svenska folket."

Montazami: Bara någon sekund

Camilla Läckbergs Instagram. Vem det var avslöjade hon inte i inläggen. När Expressens talade med Maria Montazami under tisdagskvällen framhöll hon att det inte rör sig om henne.

– Jag har ingen aning vem det är tyvärr. Jag har träffat henne jättekortvarigt, bara någon sekund, säger hon.

Maria Montazami nämner att de mötts i samband med att hon tävlade i "Let's Dance" med Camilla Läckbergs förre danspartner Kristjan Lootus - bland annat på restaurangen Orangeriet i Stockholm.

Montazami. Foto: Foto: Sven Lindwall "Var så otrevlig mot mig"

Nu berättar Camilla Läckberg på sin Instagram hur hon upplevde mötet:

"EXAKT det här jag menar... "Bara träffats någon sekund" ??!! - Är det kvällen vi träffades hon och jag för första gången, och under ett par timmar satt i samma sällskap på Orangeriet - och hon var så otrevlig mot mig (med flera) så andra i min närhet reagerade", skriver hon och fortsätter:

"Eller är det "bara de sekunderna" när jag kom till träningslokalen och bjöd på lunch - och hon uppförde sig som om katten släpat in mig? Är det de sekunderna fru Montazami menar? Och det tråkigaste i detta är att jag hade henne på samma piedestal som övriga svenska folket - och hade sett sååå mycket fram emot att träffa henne."

"Blev så oerhört besviken"

Camilla Läckberg menar att Maria Montazami visar upp en helt annan sida privat:

"Och blev så oerhört besviken att både få uppleva - och höra från många andra håll - att TV-personligheten Maria Montazami behandlar människor på ett helt annat sätt när kamerorna inte är på. För mig blev det en tråkig, men nyttig läxa.... Och man kan inte som offentlig person bygga upp en bild utåt, som inte har någon förankring i verkligheten... Och ja kanske sticker jag ut hakan i snålblåsten nu - men NÅGON måste ju våga vara den första att säga att kejsaren är naken."

Expressen.se söker Maria Montazami.