Camilla Läckberg berättar på Instagram om sorgen efter missfallet i Thailand. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERGCamilla Läckberg berättar på Instagram om sorgen efter missfallet i Thailand. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Camilla Läckberg berättar på Instagram om sorgen efter missfallet i Thailand. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Händelsen inträffade 2015, när Simon Sköld och Camilla Läckberg var på semester i Koh Lanta i Thailand. Foto: OLLE SPORRONGHändelsen inträffade 2015, när Simon Sköld och Camilla Läckberg var på semester i Koh Lanta i Thailand. Foto: OLLE SPORRONG
Händelsen inträffade 2015, när Simon Sköld och Camilla Läckberg var på semester i Koh Lanta i Thailand. Foto: OLLE SPORRONG

Camilla Läckberg berättar om missfallet i Thailand

Publicerad

Deckardrottningen Camilla Läckberg skriver nu för första gången offentligt om sitt missfall som hon fick i Thailand. 

Hon berättar på Instagram att det är ett väldigt jobbigt minne.

"Vi fick ett missfall strax efter att vi kom dit, och Simon behövde abrupt avbryta och åka hem en månad tidigare pga jobb så jag blev själv", skriver hon. 

Det var år 2015 som Camilla Läckberg och maken Simon Sköld var på semester i Koh Lanta i Thailand. 

Simon Sköld har själv tidigare berättat om när Camilla Läckberg fick ett missfall.

"Första natten gick vi och la oss och efter någon timma vaknade jag av att Camilla gick på toaletten, när hon kom tillbaka kändes det konstigt och Camilla såg ledsen ut. Då hade det hänt, hon hade börjat blöda enormt och hon sa ”jag tror vi fått missfall”", skrev Simon Sköld på sin blogg för två år sedan. 

Nu väljer Camilla Läckberg själv att berätta om den tragiska händelsen.

https://www.instagram.com/p/Bd4aAmnH0N9/?taken-by=lackberg

Under lördagen skriver hon på Instagram:

"Längtar vid den här tiden ofta tillbaka till Thailand, Koh Lanta, där jag varit på long stay flera gånger. Älskar Koh Lanta men senaste gången 2015 blev det också en del jobbiga minnen. Vi fick ett missfall strax efter vi kom dit, och Simon behövde abrupt avbryta och åka hem en månad tidigare pga jobb så jag blev själv. Så har inte känt samma sug efter att åka tillbaka. Men ibland slår ändå längtan till", skriver deckardrottningen, intill en bild på henne och Simon Sköld på semester. 

Simon Sköld har berättat om känslorna

Året därpå, den första april 2016, fick Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt första gemensamma barn tillsammans.

Då föddes deras dotter Polly.

Simon Sköld har också berättat om känslorna efter missfallet, och även lyckan när de fick sitt första gemensamma barn.

"Det är ett sånt hårt slag när det händer, nu har vi äntligen fått en liten unge, helt fantastiskt och nu i efterhand känns som overkligt att få någon annan bebis än just vår lilla Polly. Tankarna kring det är många", skrev han under 2016 på sin blogg.  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag