Henemarks dåliga ekonomi: ”Bjuds gärna på middag”

Hälsoproblem har ställt till det för Camilla Henemarks ekonomi.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Camilla Henemark har det tufft med ekonomin.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Camila Henemark
Foto: PATRIK ÖSTERBERG / PATRIK ÖSTERBERG ALL OVER PRESS ALL OVER PRESS SWE

Camilla Henemark lever på existensminimum och tvingas numera vända på slantarna.

Artisten bjuds gärna på en god middag, men i övrigt är hon inte orolig och lever efter devisen ”pengar kommer, pengar går”.

– Jag sprutar pengar som en fontän när jag har dem, säger Camilla Henemark.

Camilla Henemark har det knivigt med finanserna.

Artisten har ”aldrig haft så här dålig ekonomi” som hon har just nu avslöjar hon i podcasten ”Radio Redgert”.

Drygt 3 000 kronor har Camilla Henemark att leva på efter att räkningarna är betalda.

– Man lever utifrån sina tillgångar. Det är faktiskt helt okej, det är inte så farligt som det verkar, säger hon och tillägger:

– Jag är inte ensam om att leva på existensminimun.Men har man ont om pengar blir man bra på att vända på dem. Camilla Henemark beskriver sin nuvarande situation som en ”mental utmaning”.

– Jag tänkte nog inte göra det för evigt, men just nu har jag varit sjuk ett tag och inte haft så mycket jobb så då får man mata mun efter plånbok, säger Camilla Henemark och fortsätter:

– Men jag låter mig gärna bjudas på en god middag om någon känner för det, för är det något jag saknar så är det god och lyxig mat.

Camilla Henemark: ”pengar kommer och går”

Den taskiga ekonomin bottnar i att Camilla Henemark varit sjuk den senaste tiden och därför inte haft möjlighet att arbeta. Både diskbråck och diabetes har artisten kämpat med.

Men nu börjar hälsan bli bättre – och redan på fredag uppträder artisten på Backdoor i Stockholm.När det kommer till finanserna är Camilla Henemark inte särskilt orolig.

– Pengar kommer och går, det har alltid gjort det i mitt liv. Jag vet inte hur många gånger jag varit miljonär och stått på minus emellan, säger hon och tillägger:

– Jag sprutar pengar som en fontän när jag har dem.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.