Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cameron Diaz lämnade allt – ändringen med utseendet

Följ senaste nytt i Expressen TV
Foto: KEIZO MORI/UPI/SHUTTERSTOCK / KEIZO MORI/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

En dag fick Cameron Diaz nog och lämnade filmbranschen. 

I podcasten ”Rule Breakers” kallar hon nu lockelsen till Hollywood för en fälla och berättar att hon vänt ryggen till skönhetsidealen, enligt Daily Mail.  

– Jag bryr mig inte. Det sista jag tänker på under en daglig basis.. kanske inte alls under en dag, är hur jag ser ut.

Cameron Diaz, 49, är ett av de största namnen i Hollywood och har setts i många storfilmer. Men en dag efter bröllopet med Benji Madden, 42, 2015 lämnade hon branschen. 

I en ny intervju i podcasten ”Rule Breakers” beskriver hon nu lockelsen av Hollywood som en fälla. Det har tidigare rapporterats att Diaz har tackat nej till enorma projekt som hade kunnat ge henne klirr i kassen på upp till 100 miljoner dollar. Men Diaz har ingen ånger.

 – Jag är absolut ett offer för alla sociala objektifieringar och exploateringar som kvinnor utsätts för. Jag har köpt mig in i allt det där vid vissa tidpunkter, förklarar hon i podcasten och fortsätter: 

– Det är svårt att inte göra det, det är svårt att titta på dig själv och döma dig själv gentemot andra markeringar av skönhet. 

Det gör Cameron Diaz i dag

I dag har hon dock helt vänt ryggen åt de där skönhetsidealen. 

– Jag bryr mig inte. Det sista jag tänker på under en daglig basis.. kanske inte alls under en dag, är hur jag ser ut. 

– Jag gör faktiskt ingenting. Jag tvättar nästan aldrig mitt ansikte, säger hon i podcasten och tillägger att hon har miljarder med skönhetsprodukter hemma som står och samlar damm. 

– Två gånger i månaden om jag har tur, så tänker jag: Åh jag måste sätta på mig det här. En gång funderar eller hur? Det är det enda jag behöver göra va? Jag är bara inte på den platsen då jag lägger energi på det. 

Den tidigare Hollywoodstjärnan som nu snart fyller 50 fokuserar nu i stället på att hålla sig stark. Dessutom har hon ett framgångsrikt vinmärke. 

Humortrions ilska efter Melodifestivalen: 

Efter semifinalen ger humortrion ”Örjan, Bosse å Mange” hård kritik mot SVT: ”En timme innan så ändrade de alltihop. Kort varsel så det blev inte alls bra”, berättar Kevin Murengezi och syftar på SVT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.