Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cameron Diaz: ”Jag måste bli 107 år”

Cameron Diaz gifte sig med Benji Madden 2015.
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
i början och mitten på 00-talet var Cameron Diaz en av Hollywoods mest lysande stjärnor
Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI
I veckan gästade Cameron Diaz supermodellen Naomi Campbells Youtube-kanal.

Cameron Diaz och Benji Madden blev föräldrar till dottern Raddix i början av året. 

I en intervju reflekterar Diaz nu över att bli mamma första gången vid 47-årsålder. 

– Den enda pressen för mig är jag måste bli typ 107 år, säger hon i ett samtal med supermodellen Naomi Campell. 

Den tredje januari i år berättade Cameron Diaz att hon och maken Benji Madden hade blivit föräldrar till en liten dotter. I ett samtal med Naomi Campell berättar skådespelerskan nu om livet som mamma.

– Många gör på ett annat sätt. De gifter sig och har en familj när de är unga. Jag gör det typ under den andra halvan av mitt liv, säger Diaz som nyligen fyllde 48. 

– Den enda pressen för mig är jag måste bli typ 107 år, fortsätter hon och skrattar. 

”Lyckligaste tiden i mitt liv”

Cameron Diaz, som tog en paus från skådespeleriet för sex år sedan. ”Charlies Änglar” -skådespelerskan håller hårt i sitt privatliv efter att ha lämnat rampljuset och har hittills inte visat upp några bilder på dottern Raddix. För Naomi Campell   berättar hon att de senaste månaderna har varit de bästa i hennes liv.

– Trots alla fantastiska upplevelser jag har haft genom resor och hårt arbete och skapa saker som jag är stolt över... Vet jag, att detta är den lyckligaste tiden i mitt liv, att vara på denna plats, att ha kommit hit, säger hon och fortsätter:

– Att ha en familj när du är ung... det är liksom som allt annat när man är ung. Du bara göra det. Men när man är i min ålder och du bestämmer dig för det, då är det verkligen ett val. Du måste verkligen jobba hårt för det.

Lämnade branschen för att få ett privatliv 

I början och mitten på 00-talet var Cameron Diaz en av Hollywoods mest lysande stjärnor, med filmer som ”Charlies änglar”, ”The Holiday” och ”Den där 

Men det var när stjärnan fyllde 40 som hon till fullo insåg att hon ville göra något annat med sitt liv. 2015 gifte hon sig med Good Charlotte-medlemmen Benji Madden. 

– Jag stannade upp och tittade ordentligt på mitt liv. När man gör en film så äger de dig, du är där 12 timmar om dagen i fler månader och har ingen tid till något annat. Jag insåg att jag gav bort delar av mitt liv till massa olika människor. Jag behövde ta tillbaka det och ta ansvar för mitt eget liv, har hon tidigare sagt. 


https://youtu.be/rqAqLC55WRg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.