Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cameron Diaz avslöjande med maken – har blivit föräldrar

Benji Madden och Cameron Diaz.
Foto: PETER / PETER/NPG.COM/ALL OVER PRESS NATIONAL PHOTO GROUP
Cameron Diaz.
Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI

Ingen visste att Cameron Diaz och Benji Madden väntade barn. Men nyligen publicerade kändisparet nyheten om sin lilla dotter med det ovanliga namnet Raddix Madden.

– Det är väldigt uppenbart att de har hittat på namnet själva, säger en expert på barnnamn till tidningen People. 

Till fansens stora förvåning publicerade makarna Cameron Diaz, 47, och Benji Madden, 40, under fredagen nyheten om att de fått en dotter, Raddix Madden.

– Gott nytt år önskar familjen Maddens! Vi är lyckliga, välsignade och tacksamma för att börja det här årtiondet med att tillkännage att vi fått en dotter, Raddix Madden, skriver Cameron Diaz och Benji Madden i sina två identiska inlägg på Instagram. 

Fansen visste inte att Diaz väntade barn

Paret Diaz och Madden har länge försökt hålla sitt liv så privat som möjligt. Fram till fredagens inlägg på Instagram hade fansen inte en aning om att paret väntade barn, skriver tidningen The Sun.  

Och även i fortsättningen kommer paret värna familjens privatliv. 

– Samtidigt som vi är överlyckliga att kunna dela med oss av den här nyheten så känner vi också en stark instinkt att skydda vårt barns privatliv. Därför kommer vi inte publicera några foton eller dela med oss av några fler detaljer, bortsett från det faktumet att hon är väldigt söt, skriver paret. 

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/?utm_source=ig_web_copy_link

Unikt och påhittat namn

Det ovanliga namnet ”Raddix” har skapat många frågetecken om namnets ursprung. 

– Det är definitivt inte ett namn jag har hört förut. Det är väldigt uppenbart att de har hittat på namnet själva, säger Pamela Redmond, författare expert på barnnamn, till tidningen People. 

Hon berättar för tidningen att kändisparet använt populära och eleganta komponenter när de skapade namnet Raddix. Till exempel är det populärt att använda ”x” i slutet samt att göra namnet genusneutralt. 

Vanligt att kändisar hittar på namn

Att hitta på ett nytt namn till sitt nyfödda barn är i dag en populär trend, särskilt bland kändisar, skriver tidningen People. 

– Gemene man hittar på namn. Det är en ny trend som används av tusentals, säger Pamela Redmond och tillägger att trenden är starkare nu än för en generation sedan, säger Pamela Redmond till People. 

Ännu mer vanligt är det att kändisar hittar på namnen till sina barn. 

– Är du en känd person är du kanske van vid att saker och ting är mer speciella än genomsnittet, därför är det en extra press på dem att välja ett namn som är unikt, säger Pamela Redmond. 

Kändisbarnens unika namn har också skapat trender. Ett exempel är Nicole Richie och Joel Madden, Benji Maddens bror, som döpte sina barn till Harlow och Sparrow. 

– De namnen ansågs som skandalösa när de tillkännagavs, men en hel del människor har tagit efter dem och namnen har blivit populära, säger Pamela Redmond till People. 

Cameron Diaz och Benji Maddens träffades 2015 på en av Diaz middagsfester. Dit var Nicole Richie bjuden tillsammans med sin man Joel Madden, och det var han som bjöd med sig sin bror Benji. 

Cameron Diaz.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.