Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Calle Sterner avslöjar sexet i ”Let's Dance”

Sussies tuffa vecka inför "Let's dance"-finalen
Kristin Kaspersen och Calle Sterner tog hem vinsten i förra årets ”Let's Dance”. De omringades av romansrykten men är enbart vänner.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Calle Sterner och Sussie Eriksson i årets program.Foto: OLLE SPORRONG
Niclas Wahlgren och Laila Bagge blev kära i ”Let's Dance”.Foto: OLLE SPORRONG

Otrohet, drama och intima möten – mycket händer bakom kulisserna på ”Let's Dance”.

Nu berättar dansaren Calle Sterner om den skandalomsusande sexsoffan i träningslokalen samtidigt som Sussie Eriksson inte förvånas över att känslorna kan spritta under de intensiva och svettiga danspassen. 

– Jag kan jämföra det med att vara nykär, det är adrenalin och endorfiner, säger hon. 

Att det hänt det ena och det andra bakom kulisserna i ”Let's Dance” är inte längre någon hemlighet. Det har varit intriger, heta möten och kärlekspar har bildats. 

Tidigare har det pratats om en soffa i ”Let's Dance” lokaler – och inte vilken soffa som helst. Utan här ska det ha pågått en hel del sexaktiviteter. Nu bekräftar även dansaren Calle Sterner ryktena.

– Det snuskigaste är att ”Let’s dance” under många år hade en soffa i träningslokalen. Den soffan gick det många rykten kring. Flera snuskiga historier associerades med den. Man kan säga att den blev känd. Nu finns inte soffan längre med oss. Det som hände ”i soffan har dock stannat i soffan. Jag har aldrig själv fått njuta av den. Men det är många andra som har njutit i den. Där stannar den historien, säger Calle Sterner till Hänt

Calle Sterner gjorde succé under förra årets säsong med Kristin Kaspersen – och tillsammans tog de hem hela tävlingen. Under hela säsongen omringades de av kärleksrykten som sen skulle visa sig vara falska – i stället hittade de en djup vänskap. 

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa Calle Sterner strax efter vinsten.

”Kan jämföra med att vara nykär”

I årets program tävlar han med Sussie Eriksson. 

Att känslorna kan spritta under de intensiva och svettiga danspassen är inget som förvånar henne. 

– Jag kan jämföra det med att vara nykär, det är adrenalin och endorfiner. Du vet hur lycklig man blir av en härlig discokväll med tjejkompisarna – så går man omkring och känner sig hela tiden, säger hon.

Laila Bagge, som fann kärleken i Niclas Wahlgren under sin medverkan i dansprogrammet 2009 berättade förra året att det inte är så konstigt att det uppstår romans bakom kulisserna.

– Det är ju väldigt intimt när man danstränar. 

Hon menade att det ofta är väldigt sensuella och romantiska danser, en stämning som sedan lätt följer med även utanför dansgolvet. I podcasten ”Nemo möter en vän” har hon tidigare avslöjat att det varje år är några som smyger i väg för lite romans.

– Det blir alltid ett par som blir tillsammans eller fifflar bakom kulisserna, säger Laila Bagge i ”Nemo möter en vän”.

Bianca Ingrosso har tävlat i programmet och snappade även upp hur mycket det liggs bakom kulisserna.

Bianca Ingrosso: ”Alla låg med alla”

Att det är het stämning i danslokalerna är hon inte ensam om att bevittna. Bianca Ingrosso som var med i programmet 2016 har tidigare avslöjat att det inte bara är dans som deltagarna sysslar med under ”Let's dance”. I Youtube-programmet ”Över bordet” har hon avslöjat vad som händer när kamerorna stängs av.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla. 

Att det är många som träffar kärleken i programmet tyckte inte hon heller är konstigt. Med alla sensuella danser och den intima gemenskapen som uppkommer mellan deltagarna efter många timmar ihop i träningslokalerna är det lätt att det uppstår heta känslor.

– Alla ligger med varandra i ”Let’s dance”, det kallas ju för skilsmässoprogrammet. Det finns ju säckar inne i replokalerna där det finns lite fläckar på dem, berättade Bianca Ingrosso i ”Över bordet”.

Carin da Silva har bland annat tävlat med Matte Carlsson. Dansaren har varnat för fläckar i studion.Foto: OLLE SPORRONG

Dansaren: ”Mycket klegg”

Även dansaren Carin da Silva har vittnat om de heta aktiviteterna bakom kulisserna. 

– Fan vad det liggs i den där produktionen! Det är helt sjukt. Jag säger, om ni går på besök i träningsstudion, sitt ingenstans. Det är så mycket klegg överallt, sa hon i ”Vakna med NRJ” 2018. 

Då berättade Carin da Silva också varför hon tror att stämningen blir så het. 

– Jag tror att vi dansare är vana att ta på varandra. Det är inget konstigt för oss. Men om man står där som Gunde Svan, nu har det ju inte hänt något med honom och hans danspartner kan jag garantera, men han är kanske inte van vid att någon står och tar på hans höfter med ansiktet i penishöjd för att se hur höfterna rör sig.

Dansaren ville dock inte avslöja vilka det var som hade haft sex med varandra. 

– Det är ganska många av dom här som är gifta och inte med varandra.

Linneá Claeson berättade under förra säsongen att det hade hånglats.Foto: OLLE SPORRONG / EXPRESSEN EXPRESSEN

”Vet att folk har hånglat”

Även i förra årets säsong ryktades det om het stämning. Deltagaren Linnéa Claeson avslöjade att det hånglades och flörtas mellan dansträningarna. Hon svarade kryptiskt att hon inte kan peka ut vilka det var som fattat lite extra tycke för varandra, men att det absolut hade blivit lite heta kyssar här och var.

– Jo, men jag vet att folk har hånglat med varandra absolut, sa hon då. 

Just då sade sig Sigrid Bernson och Robin Bengtsson vara oskyldiga till hånglet. 

– Det kan vara jag, det kan vara du, sa Sigrid Bernson till Robin Bengtsson som snabbt svarade att han minsann inte hade hånglat med någon.

– Jag har inte sett något, man kanske har gått hem för tidigt, missat det sista, sa Robin Bengtsson.

I dag är Robin Bengtsson och Sigrid Bernson ett par och har köpt ett hus tillsammans i Stockholm. 

– Vi fortsatte att ses efter att ”Let's dance” var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, har Robin Bengtsson berättat i P4 Extra. 

Expressen har sökt Calle Sterner som avböjer att kommentera. 

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson nekade till romansryktena men är nu ett par.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Let's dance: deltagarna avslöjar sina hemliga sidor

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.