Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caitlyn Jenners barnplan – med 47 år yngre flickvännen

Sophia Hutchins, 22 och Caytlin Jenner, 69, planerar att både att gifta sig och att skaffa barn. Foto: DAVID ACOSTA/IMAGE PRESS AGENCY / AVALON.RED B7996
Caytlin Jenner. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: X17ONLINE.COM / X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Caitlyn Jenner har hittat kärleken igen efter äktenskapet med Kris Jenner, i 22-åriga modellen Sophia Hutchins.

Nu planerar paret att också gifta sig – och skaffa barn tillsammans.

– De planerar att gifta sig till våren, och en bebis kommer efter det, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Caitlyn Jenner skilde sig från Kris Jenner 2015, när hon kom ut som transperson, och genomgick en könskorrigering.

Efter uppbrottet tog det ett tag innan Caitlyn Jenner, nu 69, hittade kärleken igen. Men 2017 föll polletten ner, när hon träffade modellen Sophia Hutchins, 22. Hutchins har genomgått samma resa som Jenner, och kom ut som transperson 2015. Hon ska då ha nämnt Caitlyn Jenner som en av sina förebilder.

Sedan de blev tillsammans har paret varit oskiljaktiga – och planerar nu att gifta sig och skaffa barn tillsammans.

– De planerar att gifta sig till våren, och en bebis kommer efter det, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

 

 

Paret ska bland annat övervägt att hitta en surrogatmamma, men jobbar också för att titta på möjligheterna för adoption. Foto: X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Har pratat om att skaffa barn

Trots åldersskillnaden på 47 år är båda parter väldigt investerade i förhållandet, och ska enligt uppgiftslämnare ha pratat om att skaffa barn tillsammans så fort de började dejta.

– Det är något de har pratat om sedan första dagen de träffades, och de har redan haft auditions för surrogatmödrar, samtidigt som de fullt i adoptionspapper, och utforskar alla möjligheter de har, säger uppgiftslämnaren till den amerikanska sajten.

Caitlyn Jenner har sammanlagt sex barn från sina tre tidigare äktenskap. Det är dock inget som får henne att tveka på att skaffa flera.

– Det är en process så klart, men Caitlyn och Sophia vill ha sitt första barn senast nästa höst. De är förväntansfulla och gör alla arrangemang och åtgärder under tiden, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.