Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caitlyn Jenner vill ta Kris till domstol

<p>Kris Jenner.</p>Foto: Jim Smeal/Bei/Shutterstock / JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
<p>Caitly Jenner.</p>Foto: Dutchlabusa / Splash News / DUTCHLABUSA / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Caitlyn Jenner vill ta exfrun Kris Jenner till domstol - över tillgångar.

Kris Jenner har nämligen frusit expartnerns tillgångar.

– Caitlyn har fått för lite betalt för sin medverkan i "Keeping up with the Kardashians", säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Caitlyn Jenner, 67, funderar på att ta exfrun Kris Jenner till domstol.

Detta efter att Jenner har insett att hon inte fått särskilt mycket betalt för sin medverkan i familjens realityserie "Keeping up with the Kardashians".

– Caitlyn har fått för lite betalt, om något alls, för sin medverkan i "Keeping up with the Kardashians", säger en uppgiftslämnare till Radar Online och fortsätter:

– Och varje gång hon försöker stå upp för sig själv så möts hon med en bortförklaring.

 

LÄS MER: Jenner ville inte leva längre efter bilden

 

Caitlyn Jenner vill at Kris Jenner betalar rättegångskostnader

 

LÄS MER: Caitlyn Jenners besked – ska nu bli mamma

 

Radar Online har tidigare rapporterat att Caitlyn Jenner vill ha en egen tv-karriär i dokumentärserien "I am Cait", men att hon märkt att hon står utan stöd från resten av sin familj - något som gjorde att serien inte blev den succén Caitlyn Jenner hade hoppats på. "I am Cait" lades ner efter två säsonger.

– Cait behöver pengarna och har räknat ut att hon saknar hundratals tusen, om inte miljoner, för att Kris har sett till att Caitlyn inte får någon kommission, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Caitlyn Jenner har också domstolsavgifter sedan tidigare som måste betalas - något hon nu tycker at exfrun ska ta hand om.

– Honh har domstolsavgifter som måste betalas, vilket hon förväntar sig att Kris ska betala när de förhandlar. Annars tar hon det till domstol så de får lösa det offentligt, säger uppgiftslämnaren.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.