Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Caitlyn Jenner firar fars dag i vit klänning

Burt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder.
Foto: Instagram/@caitlynjenner
<p>På omslaget av Vanity Fair.</p>
<p>Caitlyn Jenner bakom kulisserna på fotograferingen.</p>
Foto: Supplied By Lmk Media
<p>Caitlyn blir proffssminkad inför ett framträdande.</p>
Foto: Supplied By Lmk
<p>Vanity Fair.</p>

Caitlyn Jenner har bytt namn och kön.

Men för sina barn kommer hon alltid vara pappa.

På Instagram delar Caitlyn med sig av en familjebild från fars dags-firandet häromdagen.

Bruce Jenner har bytt namn till Caitlyn och genomgått en könskorrigering.

Det förändrar dock inte barnens inställning till sin pappa och på Instagram delar hon med sig av en kärleksfull familjebild tagen på Fathers day, den 21 juni.

Caitlyn, 65, hade bjudit in barnen med familjer till sitt hem i Malibu för en liten fest. På bilden står Caitlyn i vit klänning med markerad midja och utsläppt hår omringad av sin familj.

"Så mycket kärlek och support. Älskar min familj", skriver hon i samband med att bilden lades upp.

Caitlyn hyllas av döttrarna

Döttrarna Kendall och Kylie passade båda på att kärlekshylla sin pappa på fars dag i sociala medier.

"Glad fars dag min solstråle 'Du kan fortfarande kalla mig pappa, Kylie. Ingenting kommer förändra det, jag kommer alltid att vara din pappa'", skriver Kylie.

"Hela mitt liv har den här själen varit min pappa och bara för att du ser annorlunda ut så betyder det inte att du inte varit och är min pappa hela mitt liv", skriver Kendall.

Det var på omslaget av Vanity Fairs julinummer som hon sa hej då till Bruce och Caitlyn Jenner gjorde sitt första framträdande i en vit korsettliknande body. Då fotograferad av Annie Leibovitz.

Great day yesterday for Father's Day. We had so much fun off-roading. So much love and support! Love my family!

Ett foto publicerat av Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

PÅ BILDEN: Burt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.