Burt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder. Foto: Instagram/@caitlynjennerBurt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder. Foto: Instagram/@caitlynjenner
Burt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder. Foto: Instagram/@caitlynjenner
På omslaget av Vanity Fair.På omslaget av Vanity Fair.

På omslaget av Vanity Fair.

Caitlyn Jenner bakom kulisserna på fotograferingen. Foto: Supplied By Lmk MediaCaitlyn Jenner bakom kulisserna på fotograferingen. Foto: Supplied By Lmk Media

Caitlyn Jenner bakom kulisserna på fotograferingen.

 Foto: Supplied By Lmk Media
Caitlyn blir proffssminkad inför ett framträdande. Foto: Supplied By LmkCaitlyn blir proffssminkad inför ett framträdande. Foto: Supplied By Lmk

Caitlyn blir proffssminkad inför ett framträdande.

 Foto: Supplied By Lmk
Vanity Fair.Vanity Fair.

Vanity Fair.

Caitlyn Jenner firar fars dag i vit klänning

Publicerad

Caitlyn Jenner har bytt namn och kön.

Men för sina barn kommer hon alltid vara pappa.

På Instagram delar Caitlyn med sig av en familjebild från fars dags-firandet häromdagen.

Bruce Jenner har bytt namn till Caitlyn och genomgått en könskorrigering.

Det förändrar dock inte barnens inställning till sin pappa och på Instagram delar hon med sig av en kärleksfull familjebild tagen på Fathers day, den 21 juni.

Caitlyn, 65, hade bjudit in barnen med familjer till sitt hem i Malibu för en liten fest. På bilden står Caitlyn i vit klänning med markerad midja och utsläppt hår omringad av sin familj.

"Så mycket kärlek och support. Älskar min familj", skriver hon i samband med att bilden lades upp.

Caitlyn hyllas av döttrarna

Döttrarna Kendall och Kylie passade båda på att kärlekshylla sin pappa på fars dag i sociala medier.

"Glad fars dag min solstråle 'Du kan fortfarande kalla mig pappa, Kylie. Ingenting kommer förändra det, jag kommer alltid att vara din pappa'", skriver Kylie.

"Hela mitt liv har den här själen varit min pappa och bara för att du ser annorlunda ut så betyder det inte att du inte varit och är min pappa hela mitt liv", skriver Kendall.

Det var på omslaget av Vanity Fairs julinummer som hon sa hej då till Bruce och Caitlyn Jenner gjorde sitt första framträdande i en vit korsettliknande body. Då fotograferad av Annie Leibovitz.

Great day yesterday for Father's Day. We had so much fun off-roading. So much love and support! Love my family!

Ett foto publicerat av Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

PÅ BILDEN: Burt Jenner med flickvännen Valerie, Caitlyn Jenner, Kim Kardashian, Kanye West med lilla North, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Brandon Jenner och hans fru Leah Felder.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag