Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bullocks känslodrama med Keanu Reeves – bakom kamerorna

Sandra Bullock avslöjar känslorna för Keanu Reeves.
Foto: - / SANDREW/WARNER
Kollegerna Sandra Bullock och Keanu Reeves hade varsin roll i nittiotalsfilmen ”Speed”.
Foto: MATT SAYLES / AP
Sandra Bullock fick känslor för Keanu Reeves under en inspelning avslöjar stjärnan för Ellen DeGeneres.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Sandra Bullock blev kär i Keanu Reeves under en filminspelning.

Men känslorna var inte besvarade.

– Det var väl något med mig, antar jag... som han inte gillade, säger skådespelaren till Ellen DeGeneres.

Hollywoodstjärnan Sandra Bullock, 54, slog igenom på nittiotalet med actionrullen ”Speed”.

Nyligen blickade den amerikanska skådespelaren tillbaka på genombrottsfilmen under en intervju med programledaren Ellen DeGeneres – och mindes i synnerhet sin motspelare Keanu Reeves, 54.


LÄS MER: Sandra Bullock skjuter upp bröllopsplaner 


Under inspelningen blev Sandra Bullock förälskad i Keanu Reeves. Vilket äventyrade hela produktionen, enligt Daily Mail.

– Det var jobbigt... det var riktigt svårt för mig att vara seriös. Han tittade på mig och jag liksom..., säger skådespelaren till Ellen DeGeneres och fnittrar demonstrativt. 

Sandra Bullock om Keanu Reeves avvisande 

Hollywoodstjärnan avslöjar även för den amerikanska programledaren att Keanu Reeves hade ytterligare ett uppdrag under inspelningen – utöver att tolka karaktären Jack Traven – nämligen att hålla ett öga på Sandra Bullocks kläder.

– Du vet min klänning flög upp... och hans jobb var att hålla min klänning nere, säger skådespelaren och tillägger att han lyckades väl med uppgiften.

Trots Sandra Bullocks känslor för Keanu Reeves blev det aldrig någon romantik mellan kollegerna.

– Jag dejtade aldrig honom. Det var väl något med mig, antar jag... som han inte gillade, säger skådespelaren till Ellen DeGeneres och konstaterar att det kanske var lika bra, för i dagsläget är kollegerna fortsatt vänner.

Rykten om skönhetsingrepp

Genom åren har Sandra Bullock blivit ett av Hollywoods mest välkända ansikten. År 2010 kammade hon hem en Oscarstatyett i kategorin bästa kvinnliga huvudroll för sin prestation i ”The blind side”, och 2014 nominerades hon till samma pris för sin roll i dramat ”Gravity”. 

Men på årets Oscarsgala var det inte Sandra Bullocks skådespelartalang som skapade rubriker, utan hennes förändrade utseende – och rykten om skönhetsingrepp tog fart.

– Jag var sjuk och hade allergier, men jag tänkte att "jag går ändå". Det är en del av mitt jobb och jag är glad att få vara där, sade Sandra Bullock, till InStyle, som efter att synat fotografierna från tillfället kunde förstå att ryktena startat.


LÄS MER: Bullock slår tillbaka – efter förändringen  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.