Bullock slår tillbaka – efter förändringen

Sandra Bullocks ansiktsförändring var på grund av allergier.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Hon vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i "The blind side" 2010.
Foto: MATT SAYLES / AP
Sandra Bullock.
Foto: BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Sandra Bullock slår tillbaka mot envisa ryktena att hon gjort ett skönhetsingrepp.

Det var på årets "Oscarsgala" stjärnan såg förändrad ut med fylligare kinder. 

– Jag var sjuk och hade allergier, säger Bullock enligt Daily Mail.

Sandra Bullock, 53, såg förändrad ut när hon dök upp på röda mattan under årets "Oscarsgala". Det tog inte lång tid innan ryktena började cirkulera om att hon gjort ett skönhetsingrepp. Hon såg svullen ut i ansiktet och det spekulerades om att hon gjort fillers eller inplantat i kinderna. Nu slår skådespelerskan tillbaka på ryktena och förklarar att hon var svullen från allergier.

– Under den senaste "Oscarsgalan" var jag sjuk och hade allergier, men jag tänkte att "jag går ändå". Det är en del av mitt jobb och jag är glad att få vara där, säger hon enligt Daily Mail. 

Efter att ha sett bilder från galan kan skådespelerskan till viss del förstå ryktena som uppstod men menar samtidigt att om det hade varit fillers hade det varit misslyckat gjort.

– När jag såg fotona och såg hur svullen jag var förstod jag. Men samtidigt tänkte jag att om jag nu hade gjort fillers hade de bara lagt på toppen och det hade ju inte varit speciellt snyggt.LÄS MER: Sandra Bullock skjuter upp bröllopsplaner 


Påverkas av offentlighetens granskande öga

År 2015 blev Sandra Bullock utnämnd till "Världens vackraste kvinna" av tidningen People. Men trots att skådespelerskan ofta omnämns som en av världens vackraste kvinnor har hon svårt för att hela tiden få sitt utseende granskat offentligt. 

– Jag blir påverkad av det för jag känner mig inte självsäker när jag klär upp mig för röda mattan. Jag är inte den sortens person som vet hur jag ska jobba på röda mattan. Jag försöker att kanalisera min inre Beyonce. Jag poserar likadant varje gång. Jag försöker att inte skrämmas av såna saker, men jag blir ändå upprörd och tänker "hur kan de skriva det här?", säger hon. 

Sandra Bullock är aktuell som en av huvudrollsinnehavarna i "Ocean's 8". Filmen är en uppföljare till "The Ocean's"-trilogin med bara kvinnliga huvudroller. På rollistan finns några av de största namnen i Hollywood som Cate Blanchett, Anne Hathaway och R&B-stjärnan Rihanna. Även hollywoodstjärnor som Kim Kardashian, Serena Williams och Adriana Lima gästspelar. Filmen har premiär 8 juni i USA. 

Stjärnorna i "Ocean's 8", från vänster: Sarah Paulson, Mindy Kaling, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway och Awkwafina.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER: Enkät: Sociala medier ger unga sämre självkänsla 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.