Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Budskapet bakom Nicole Falcianis ärliga kroppsbild

Nicole Falciani, 22, hyllas efter ett inlägg på sociala medier där hon berättar hur hon lärt sig älska sin kropp och sina celluliter. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Nicole Falciani, som är förlovad med artisten Eric Saade.Foto: OLLE SPORRONG

Influencern Nicole Falciani är känd för sina kroppspositiva inlägg.

Nu hyllas hon av följarna efter att ha lagt upp en bild på sina celluliter.

”För bara ett par år sedan skulle jag aldrig lägga ut en sådan här bild. Jag skämdes verkligen”, skriver hon i inlägget.

Nicole Falciani, 22, hyllas efter ett inlägg på sociala medier där hon berättar hur hon lärt sig älska sin kropp och sina celluliter. Influencern, som är känd för sina kroppspositiva inlägg, berättar i ett ärligt inlägg hur hon tidigare som tonåring skämdes över sina gropar på låren och på rumpan.

”För bara några år sedan skulle jag aldrig, ALDRIG ha lagt ut en sån här bild.”, skriver hon i inlägget på sin blogg med rubriken ”Ofullkomlighter”. 

”Under tonåren skämdes jag så otroligt mycket över mina celluliter och min gropiga hy på rumpan/låren. Men för några år sedan så insåg jag att jag inte skulle bli lyckligare om jag inte hade dem. Mitt liv skulle inte bli bättre om mina celluliter eller min gropiga hy försvann. Mitt liv skulle vara EXAKT likadant.”, skriver hon vidare i inlägget, som hon även har delat på Instagram.

Efter orden har Falcianis kommentarsfält på Instagram fyllts med hjärtan och hyllningar och inlägget har gillats över 10 000 gånger.

”Dom är en del av mig, och det är inte någonting jag kan ändra på så därför borde jag inte slösa tid på det heller. Därför bestämde jag mig för att börja älska mig själv, vara glad över den kropp jag har. Kroppen som dessutom låter mig leva mitt liv till fullo. Vi alla borde älska våra kroppar! Vi är alla vackra och perfekta på vårt egna sätt. Och kom ihåg. En kropp är bara en jäkla kropp. Inget mer.”, avslutar hon inlägget.

https://www.instagram.com/p/Bve_s8UHp8Y/

Nicole Falciani: ”Vill visa det VERKLIGA livet”

Nicole Falciani, som är förlovad med artisten Eric Saade, 28, berättar att hon tycket det är viktigt att visa upp en annan sida i sociala medier och hoppas hon kan hjälpa till att förändra synen på alla ideal som unga kvinnor möts av i dag.

”För mig är det viktigt att använda mina plattformar till något viktigt då jag har många unga kvinnor som följer mig. I dagens samhälle så ska allt vara perfekt. Man ska ha det perfekta livet, perfekta kroppen osv. Därför känner jag att det är viktigt för mig att visa det VERKLIGA livet.”, skriver hon i ett mejl.

Hon berättar också hur hon själv gjorde för att börja tycka om sin kropp.  

”Med åldern har jag blivit mer obrydd om vad andra tycker om mig vilket också har lett till att jag försöker älska mig själv för den jag är. Jag har också insett att vi bara har ett liv och då borde vi njuta till fullo av det.”

Hon berättar också att hon följde kroppspositiva konton på Instagram, vilket fick henne att må bättre – det är också ett råd hon ger andra unga tjejer.

”Följ människor på sociala medier som får dig att må bra! Och inse att en kropp bara är en kropp.”

I vintras avslöjade Nicole Falciani även att hon och pojkvännen Eric Saade hade förlovat sig under en romantisk resa i Dubai över nyår. Paret har sedan berättat att de planerar att gifta sig i Italien i maj 2020.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.