Demi Moore och Bruce Willis återförenas igen – efter alla år

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: JACKSON LEE / SPLASH NEWS / JACKSON LEE / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: ANDY KROPA / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: - - / PRESSENS BILD

Bruce Willis och Demi Moore skilde sig 2000 – men nu har ex-paret återförenats.

På äldsta dottern Rumers 30-årsdag festade exen tillsammans med sin familj, skriver Daily mail.

På yngsta dottern Tallulah Willis Instagram poserar de glatt tillsammans.

De var Hollywoods kändaste par på 80- och 90-talet, och fick tillsammans tre barn. Men efter skilsmässan 2000 har Demi Moore, 55, och Bruce Willis, 63, ses exparet inte så ofta tillsammans.

Demi Moore gick vidare och var gift med skådespelaren Ashton Kutcher, 40, mellan 2005 och 2013, så har Bruce Willis hittat kärleken igen i Emma Heming, 40. Paret gifte sig 2009.

Men när Demi Moore och Bruce Willis äldsta dotter Rumer Willis fyllde 30 år 16 augusti slog hon till med en fest – och båda föräldrarna dök upp på festen. Medan Demi Moore hade valt en svart klänning till festen, kom Bruce Willis klädd i Hawaii-skjorta och beige keps.


LÄS MER: Demi Moores hån mot exmaken: ”Du var död”


Ex-parets yngsta dotter Tallulah Willis, 24, har publicerat en bild på Instagram där hon fotat av polaroidbilder på henne och föräldrarna från festen.  Det kommenterar hon med en "mamma, pappa, barn"-emoji. Bilden har gillats över 20 000 gånger.


https://www.instagram.com/p/Bmj3kA4l3zL/?taken-by=buuski

Demi Moores hårda skämt med Bruce Willis i tv-program

Demi Moore "roastade" – skämtade elakt – exet Bruce Willis i juli, när de var med i ett roast-program på Comedy central.

"För er som inte känner mig, jag heter Demi Moore. Jag var gift med Bruce under de första tre Die Hard-filmerna, vilket är logiskt, då de två sista suger" skämtade Demi Moore bland annat i programmet.

Dotterns 30-årsfest ska vara första gången Willis och Moore träffas sedan inspelningen av skämtprogrammet, skriver Daily mail.


LÄS MER: Bruce Willis, 57, har blivit pappa - igen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.