Bruce Springsteen hoppade upp i publiken och tog en dans med sin mamma under en konsert i New York.Bruce Springsteen hoppade upp i publiken och tog en dans med sin mamma under en konsert i New York.
Bruce Springsteen hoppade upp i publiken och tog en dans med sin mamma under en konsert i New York.
Bruce och mamma Adele, 90.Bruce och mamma Adele, 90.
Bruce och mamma Adele, 90.
Bruce Springsteen. Foto: Robert AltmanBruce Springsteen. Foto: Robert Altman
Bruce Springsteen.  Foto: Robert Altman

Bruce Springsteens fina gest till mamman

Publicerad

Bruce Springsteen uppmärksammade ett alldeles speciellt fan under sin spelning i New York.

Till publikens stora förtjusning gick han upp på läktaren och bjöd upp sin 90-åriga mamma Adele till dans, rapporterar Rolling Stone.

På måndagen intog Bruce Springsteen och hans "The E Street Band" scenen framför tusentals skrikande fans på arenan Madison Square Garden i New York.

Under ett gitarrsolo i låten "Ramrod" passade han då på att gå upp på läktaren – för att ta sig en dans med sin 90-åriga mamma Adele. Och den övriga publiken verkade inte alls ha något emot att "bossen" gav henne extra uppmärksamhet.

När de två avslutat den ungefär en minut långa dansen genom att skaka sina rumpor tillsammans möttes de av jubel och stående ovationer.

 

Springsteen bjuder med familjen

Adele Springsteen besöker ofta sin sons konserter, åtminstone de som äger rum nära hennes hem i New Jersey.

Och det är inte första gången som hon blir en del av hans show. Under "bossens" spelningar i Philadelphia 2009 och 2012 passade han på att bjuda upp henne på scen medan låten "Dancing in the dark" spelades.

Ett år senare, på festivalen "Hard rock calling" i London 2013, fick även systern Pamela komma upp på scenen för att spela med i låten med en akustisk gitarr.

 

LÄS MER: Bruce Springsteen gör extrakonsert

 

Bossen vill avsluta turnén i Sverige

I sommar lägger Bruce Springsteen till en vecka på sin Europaturné – allt för att kunna avsluta den i Sverige.

– Han tycker ju att det är kul här, annars skulle han inte göra det, säger Thomas Johansson från Live Nation.

Det betyder att det blir spelningar på Ullevi i Göteborg den 25 juni, den 27 juni och den 23 juli. Det är med Springsteens "The river tour" som han först beger sig ut till Nordamerika för att sedan åka vidare till Europa och Skandinavien.

– I och med att det blir avslutningen på hela turnén blir det väldigt speciellt. Det ska vi vara stolta och glada över, säger Thomas Johansson från Live Nation.

 

LÄS MER: Konserterna kan ge en miljard till Göteborg

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag