Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bruce Springsteen gör comeback på Broadway

Foto: PPE/INSIGHT MEDIA 1 / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES

Bruce Springsteen återvänder till Broadway.

Showen har premiär redan 26 juni och blir den första att sättas upp på Broadway efter pandemin.

Alla i publiken behöver bevisa att de blivit fullt vaccinerade för att släppas in, skriver The New York Times.

”Springsteen on Broadway” har framförts 236 gånger. Och nu blir det ännu fler framträdanden när showen gör comeback.

Föreställningen är en enmanshow utan E Street Band. Den bestod av nedskalade låtar, oftast med akustisk gitarr, som varvades med anekdoter från artistens liv.

Nypremiären på the St. James Theater är satt den 26 juni vilket gör den till den första show som återvänder till Broadway efter att pandemin tvingade alla föreställningar att stänga ner i mars 2020. Showen spelas fram till den 4 september.

”Vår tids största berättare”

Teatrarna på Broadway har tidigare sagt att man planerar att öppna upp för föreställningar den 6 september – men på grund av den snabba vaccinationstakten och den minskade smittspridningen har många artister och producenter satt tidigare datum, skriver The New York Times.

När showen spelades första vändan på Walter Kerr Theater blev det en enorm succé som hyllades av kritiker och publik. En filmad version köptes också upp av Netflix. Den beskrevs som en ”Mästerlig monolog signerad en av vår tids största berättare”, av Expressens kritiker Anders Dahlbom.

Biljettförsäljningen startar under torsdag eftermiddag lokal tid via den officiella återförsäljaren Seatgeak.

Bruce Springsteen körde bil rattfull - greps

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.