Bruce Springsteen gör en till konsert i Sverige. Foto: Robert AltmanBruce Springsteen gör en till konsert i Sverige. Foto: Robert Altman
Bruce Springsteen gör en till konsert i Sverige. Foto: Robert Altman
Bruce Springsteen kommer till Sverige. Foto: Robert AltmanBruce Springsteen kommer till Sverige. Foto: Robert Altman
Bruce Springsteen kommer till Sverige. Foto: Robert Altman

Bruce Springsteen gör en till konsert

Publicerad

Biljetterna till Bruce Springsteens första konsert på Ullevi sålde slut på mindre än en timme.

Nu gör stjärnan en extrakonsert på Ullevi.

– Han kommer att spela måndagen den 27 juni, säger Thomas Johansson, ordförande för Live Nation Europa.

Strax innan lunch har biljetterna till extrakonserten också sålt slut.

Biljetterna till Bruce Springsteens spelning på Ullevi, den 25 juni, sålde slut på mindre än en timme.

Kort efteråt meddelade Live Nation att den amerikanska superstjärnan kommer att göra ytterligare en spelning den 27 juni, på Ullevi.

– Han kommer att göra en extrakonsert måndagen den 27 juni på Ullevi, säger Thomas Johansson, ordförande för Live Nation Europa.

Trycket är högt på biljetterna till Bruce Springsteen

Trycket på biljetterna har under morgonen varit väldigt stort. Redan strax efter nio skrev flera personer på Ticnets Facebooksida att de hade fått stå väldigt länge i kön utan att lyckas få en biljett. Biljetterna till Springsteens första spelning är redan slutsåld – och strax innan lunch var även biljetterna till den andra spelningen slut.

Kristofer Åkesson är pressansvarig för eventet och hade under morgonen kontakt med Ticnet. Enligt honom var det inget tekniskt fel på hemsidan - intresset var bara väldigt stort.

– Det är väldigt många människor som står i kö just nu, sa han tidigare i dag.

 

LÄS MER: Ilskan efter biljettkaoset till Bruce Springsteen

 

Det är med Springsteens "The river tour" som han först beger sig ut till Nordamerika för spelningar – och sedan åker artisten vidare till Europa och Skandinavien.

Den 21 spelar stjärnan i Köpenhamn, sedan åker han vidare till Sverige och Göteborg för att inta Ullevis stora scen den 25 juni.

Springsteen gör en till konsert på Ullevi

Och efter det stora intresset så står det alltså klart att stjärnan kommer att göra en extrakonsert i Sverige.

– Han kommer också att spela måndagen den 27 juni, säger Thomas Johansson, ordförande för Live Nation Europa.

 

LÄS MER: Ticnets varning till sina kunder innan Bruce Springsteen

 

Kort efter spelningarna på Ullevi beger sig Springsteen vidare till grannlandet Norge och den 29 juni spelar han i Oslo. Biljetterna till den spelningen tog slut ännu snabbare än i Sverige.

– Ja, intresset har varit stort. Det tog bara 20 minuter i Norge innan det var slut, säger Thomas Johansson.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag