Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brooklyn Beckham skjuter upp bröllopet med Nicola

I ett inlägg på Instagram visar nu Brooklyn Beckham upp en tatuering fansen tidigare inte har sett.
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz.Foto: ZABULON LAURENT/ABACA / STELLA PICTURES/ZABULON LAURENT/ABACA

Brooklyn Beckham, 21, och Nicola Peltz, 25 förlovade sig i somras.

Men på grund av den rådande coronapandemin skjuter nu paret upp bröllopet som var tänkt att hållas i september 2021, rapporterar Mirror Online.

Coronapandemin gör det svårt att hålla evenemang med många gäster. Något som har fått Brooklyn Beckham, 21, och Nicola Peltz, 25, att tänka om i sina bröllopsplaner.

Paret har tänkt ha två olika tillställningar, en i Florida i USA och en i Cotswold i England. Men för att inte riskera att stoppas av pandemin skjuter de nu upp bröllopet till 2021.

– Från början sa de till sina nära vänner att de skulle reservera ett datum i september 2021. Men den här veckan har Brooklyn sagt till sina kompisar att de skjuter upp bröllopet eftersom det är för riskabelt, säger en källa nära paret till Mirror Online.

Vill inte begränsa gästlistan

Vidare säger källan att Brooklyn Beckham och Nicola Peltz kan komma att bestämma sig för att gifta sig själva först och sen ha det stora firandet 2022.

– De vill inte ha pressen på sig att behöva planera om och skjuta upp igen, och de vill inte begränsa gästlistan, säger källan.

Förlovade sig i juli

Det var i juli i år som paret visade upp sin förlovningslycka på Instagram.

Förlovningen kom efter att paret hade varit tillsammans i åtta månader.

”Du har gjort mig till den lyckligaste flickan i världen. Jag kan inte vänta på att få tillbringa resten av mitt liv med dig.”, skrev Nicola Peltz på Instagram om förlovningen.

Brooklyn Beckhams ex, Lexy Panterra, tycker att Beckhams förlovning är ett omoget val.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.